Μπορείς να βγάλεις μια καθαρή φωτογραφία του πέλματος ; Πάντως από αυτό που βλέπω μοιάζει με ποδοδερματίτιδα, αλλά δεν έχω εμπειρία κ η φωτογραφία δεν βοηθάει.
Έχεις πτηνιατρο κοντά σου;
Μπορείς να βγάλεις μια καθαρή φωτογραφία του πέλματος ; Πάντως από αυτό που βλέπω μοιάζει με ποδοδερματίτιδα, αλλά δεν έχω εμπειρία κ η φωτογραφία δεν βοηθάει.
Έχεις πτηνιατρο κοντά σου;
Δεν έχω δυστυχώς πήγα σε μια κτηνίατρο που έχει κάποιες γνώσεις και μου είπε να βάλω 3 μέρες μπεταντιν και αν δεν αλλάξει κάτι να κλείσω ραντεβού τότε θα προσπαθήσω να βγάλω
Ποδοδερματίτιδα (pododermatitis ή bumblefoot αγγ.), μία νόσος των πτηνών που προκαλεί διάσπαση του πελματικού επιθηλίου και/ή των βαθύτερων ιστών των ποδιών. Προκαλεί φλεγμονή, πληγές έως και οστεομυελίτιδα. Οδηγίες φροντίδας - θεραπεία.
Τι είναι η Ποδοδερματίτιδα ή Bumblefoot
Η Ποδοδερματίτιδα είναι ένας γενικός όρος για τις φλεγμονώδεις, μολυσματικές ή εκφυλιστικές καταστάσεις του ποδιού των πτηνών. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να κυμαίνονται από ήπια διόγκωση και ερυθρότητα των πελματιαίων επιφανειών και των δακτύλων, μέχρι την εξέλκωση, τη φλεγμονή του υποδόριου συνδετικού...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.