Γενικά Το gouldian μου είναι νευρικό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kika
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kika

PB Member
Εγγραφή
13 Δεκ 2021
Μηνύματα
499
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γεια σας. Τις τελευταίες μέρες σχεδόν ασταμάτητα το gouldian μου είναι πολύ νευρικό. Φτερουγίζει και χοροπηδάει στο κλαδάκι του. Τσιμπάει συνεχώς τα κάγκελα, και σε ένα συγκεκριμένο σημείο μαλιστα. Τον έβγαλα λίγο έξω γιατί νόμιζα οτι τα τσιμπούσε επειδή ήθελε να βγει, αλλά μια έμπαινε και μια έβγαινε ενώ συνήθως όταν τον βγάζω έξω μου βγαίνει το λάδι να τον ξαναβάλω... επίσης κινούταν γύρω από το κλουβί σαν να έψαχνε κάτι ενώ συνήθως είναι ήρεμος. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με τον θάνατο του θηλυκού μου gouldian πριν 5 μέρες...δεν φαίνεται όμως για άρρωστο και κελαηδάει φυσιολογικά.
 
Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με τον θάνατο του θηλυκού μου gouldian πριν 5 μέρες...δεν φαίνεται όμως για άρρωστο και κελαηδάει φυσιολογικά.
Πιστεύω ότι ενδεχομένως να ψάχνει το θηλυκό ή μια και η αναπαραγωγή τελικά ήταν ατελέσφορη, να ψάχνεται γενικότερα για ανάλογη παρέα.
 
@ianos ευχαριστω πολυ. να του εβαζα ενα καθρεπτακι ?μεχρι να βρω παρεα -αρσενικο η' θηλυκο και αφου περασει καραντινα...
[automerge]1653315731[/automerge]
View attachment 20220523_162138.mp4
 
Τελευταία επεξεργασία:
να του εβαζα ενα καθρεπτακι ?μεχρι να βρω παρεα -αρσενικο η' θηλυκο και αφου περασει καραντινα...
Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για κοινωνικό είδος, οπότε χρειάζεται παρέα, αλλά περίμενε να σου απαντήσει κάποιος γνώστης του είδους. Για καθρεπτάκι δεν νομίζω.
 
Back
Top