Αναπαραγωγή Το Gouldians με αυγά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
Δύο μου έχουν Gouldians αυγά. Έχουν κτίριο μια φωλιά για λίγες εβδομάδες και είχε αυγά για περίπου 1 εβδομάδα. Είμαι προσπαθούν να κάνουν υπομονή. Δεν είχα καλή επιτυχία στο παρελθόν με Gouldians μου. Αυτή είναι η δεύτερη φορά αυτό το ζεύγος είχε αυγά. Δεν έχω εξεταστεί εντός της φωλιάς, ωστόσο, την τελευταία φορά που κοίταξα, υπήρχαν 2 αυγά.
 
Ελπιζω αυτη την φορα να σαι πιο τυχερος Jamie. Περιμενουμε τα ευχαριστα...
 
Κλωσσάνε κανονικά; Το βράδυ το θηλυκό κοιμάται στη φωλιά; Αν ναι τότε πας καλά. Αντώνης
 
Αυτή δεν ήταν συνεπής στην φωλιά του ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ωστόσο, το αρσενικό περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μέσα στη φωλιά. Χθες το βράδυ, τόσο οι άνδρες και το θηλυκό ήταν μέσα στη φωλιά.
 
Jamie καλή επιτυχία και καλή υπομονή. Προσπάθησε να δημιουργείς όσο το δυνατό λιγότερο στρες στα πουλιά αυτό το διάστημα. Τα gouldians μερικές φορές θέλουν πολύ υπομονή στην αναπαραγωγή τους.
Μακάρι να αποδειχτούν καλοί γονείς και να σου δώσουν αρκετά μικρά.

ΥΓ. Έχει ιδιαίτερη αξία όταν βγάζουμε gouldians χωρίς την χρήση παραμάνας (foster parents), επέμεινε σε αυτό και σε βάθος χρόνου θα ανταμειφτείς από το κοπάδι σου.
 
Jamie συγχαρητηρια και συντομα γεννητουρια ελπιζω αυτη την φορα. Η θηλυκια μεχρι να κανει και το τελευταιο αυγο δεν καθεται στην φωλια. Οταν λοιπον κανει και το τελευταιο, εκεινη την μερα θα πρεπει να κοιμηθει στην φωλια και να συνεχιζει να κοιμαται το βραδυ στην φωλια μεχρι τα μικρα να γινουν 8-10 ημερων (να βγαλουν φτερακια δηλαδη). Το να κοιμαται και ο αρσενικος μεσα δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο. Θα σου προτεινα να εχεις εναν ελαχιστο φωτισμο στον χωρο το βραδυ, γιατι αν κοιμουνται μαζι μεσα ειναι πιο ευκολο να γινει κατι και να πεταχτουν εξω, οποτε να μπορει η θυληκια να βρει την εισοδο για να ξαναμπει στην φωλια.

Επισης συμφωνω απολυτα με το υστερογραφο του Βασιλη.
 
ευχαριστώ όλους! Θα καταρτίσει πλέον απάντηση σύντομα. Έχω φτάσει σπίτι. Και οι δύο γονείς είναι μέσα στη φωλιά.
 
Γεια σε όλους. Μέχρι τώρα, οι γονείς έχουν τη φροντίδα των αυγών. Τόσο το αρσενικό και το θηλυκό δαπανούν πολύ χρόνο μέσα στη φωλιά. Ένας από αυτούς θα βγει να φάει και να πιει. Δεν περνούν πολύ χρόνο έξω.
 
O Φώτης μου ζήτησε για μια ενημέρωση. Λοιπόν, η πρώτη Gouldian αφησε τα αυγά. Ωστόσο, ξεκίνησε μια δεύτερη φωλιά. Τώρα κλωσσάνε αυτά τα αυγά για 1 εβδομάδα (περίπου). Ελπίζω ότι αυτά τα αυγά θα εκκολαφθουν.
 
Back
Top