Ασθένειες Το parrotlet μου έχει ένα εξόγκωμα στο φτερό

vasiliki1234

PB New Member
Καλησπέρα! Το παπαγαλάκι μου είναι parrotlet 7 ετών. Παρατήρησα ότι έχει ένα εξόγκωμα στο φτερό. Έχω ανησυχήσει καθώς δεν υπάρχει πτηνιατρος στην περιοχή μου. Δεν έχει κάποια περίεργη συμπεριφορά που υποδηλώνει ασθένεια είναι χαρούμενο και τρωει κανονικά. Σας βάζω και μια φωτογραφία που κατάφερα να βγάλω.

IMG_7039.webp

Αν και η φωτογραφία στο σημείο δεν είναι πολύ ευκρινής, φαίνεται να είναι κύστη φτερών. Η αντιμετώπιση της σε προχωρημένες περιπτώσεις γίνεται χειρουργικά από ειδικό ή σε πρώιμο στάδιο συντηρητικά με Lumb Resolution, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Αυτό απαιτεί αναισθησία ; Δεν υπάρχει περίπτωση το παπαγάλακι να μην ξυπνήσει από την αναισθησία;..έχω ακούσει τέτοια περιστατικά.. θα την πάω σε πτηνιατρο αλλά ανησυχώ κιόλας να γίνει χειρουργείο σε τόσο μικρό πτηνό..

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Αν και η φωτογραφία στο σημείο δεν είναι πολύ ευκρινής, φαίνεται να είναι κύστη φτερών. Η αντιμετώπιση της σε προχωρημένες περιπτώσεις γίνεται χειρουργικά από ειδικό ή σε πρώιμο στάδιο συντηρητικά με Lumb Resolution, με πολύ καλά αποτελέσματα.
Υπάρχει περίπτωση να είναι λιπωμα;

• Like
Θα μπορούσε. Είναι δύσκολο να διακριθεί από αυτή τη φωτογραφία.

• Like
Back