Παιδιά Χριστός Ανέστη και χρονια πολλα... Είχα γράψει για ένα καναρινάκι θυληκό που είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό ότι μπορεί να έχει ακάρεα όσοι το είχατε διαβάσει θα καταλάβετε, σήμερα ήταν μια τραγική μέρα για μένα... Πήγα το καναρινάκι στον κτηνίατρο και μου έδωσε αντιπαρασιρικό και κολίριο για το ματάκι του γιατί είχε κοκκινίσει... Τον ρώτησα λοιπόν και αν έχει ακάρεα και μου είπε ότι είναι δύδκολο να το δείς αυτό και να του δώσω το αντιπαρασιτικό για μία μέρα και αν συνεχίσει να είναι το ίδιο να το πήγαινα εκεί να το ξαναέβλεπε και αν χρειαζόταν να του δώσουμε αντιβίωση...όταν έφυγα πήγα με χαρά σπίτι να του βάλω κολίριο στο ματάκι του και όταν το έπιασα στο χέρι μου ήταν ζωηρό πολύ αλλά έβζαζε αυτές τις φωνούλες σαν να ζορίζετε όπως σας είχα πεί σε ένα προηγούμενο θέμα... Το τραγικό ήταν αυτή η στιγμή για μένα γιατί άρχισε να βγάζει αίμα απο το στόμα του και ξεψύχισε στο χέρι μου... Μήπως ξέρετε ποια μπορεί να είναι η αιτία; Πηγα κατ'ευθείαν στον κτηνίατρο και του είπα πως έγινε και μου είπε ότι μπορεί να ήταν βαριά πνευμονία ή κάποια κύστη η οποία έσπασε... φίλοι μου είμαι πάρα πολυ στενοχωρημένος...