Ασθένειες Τραγική στιγμή

Πόλη
Ιωάννινα
Παιδιά Χριστός Ανέστη και χρονια πολλα... Είχα γράψει για ένα καναρινάκι θυληκό που είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό ότι μπορεί να έχει ακάρεα όσοι το είχατε διαβάσει θα καταλάβετε, σήμερα ήταν μια τραγική μέρα για μένα... Πήγα το καναρινάκι στον κτηνίατρο και μου έδωσε αντιπαρασιρικό και κολίριο για το ματάκι του γιατί είχε κοκκινίσει... Τον ρώτησα λοιπόν και αν έχει ακάρεα και μου είπε ότι είναι δύδκολο να το δείς αυτό και να του δώσω το αντιπαρασιτικό για μία μέρα και αν συνεχίσει να είναι το ίδιο να το πήγαινα εκεί να το ξαναέβλεπε και αν χρειαζόταν να του δώσουμε αντιβίωση...όταν έφυγα πήγα με χαρά σπίτι να του βάλω κολίριο στο ματάκι του και όταν το έπιασα στο χέρι μου ήταν ζωηρό πολύ αλλά έβζαζε αυτές τις φωνούλες σαν να ζορίζετε όπως σας είχα πεί σε ένα προηγούμενο θέμα... Το τραγικό ήταν αυτή η στιγμή για μένα γιατί άρχισε να βγάζει αίμα απο το στόμα του και ξεψύχισε στο χέρι μου... Μήπως ξέρετε ποια μπορεί να είναι η αιτία; Πηγα κατ'ευθείαν στον κτηνίατρο και του είπα πως έγινε και μου είπε ότι μπορεί να ήταν βαριά πνευμονία ή κάποια κύστη η οποία έσπασε... φίλοι μου είμαι πάρα πολυ στενοχωρημένος...

Γιωργο χρονια πολλακαι γι ατη γιορτη σου, λυπαμαι πολυ γι ατο πουλι σε καταλαβαινω απολυτα! Τουλαχιστον προσπαθησες... Δυστυχως δεν ξερω τι μπορει να ηταν.

Σε ευχαριστώ Κατερίνα... Προσπάθησα και το κακό είναι ότι το κρατούσα και ήταν ζωηρό και χαιρόμουνα ότι θα γίνει πιο ζωηρό γιατί θα το έκανα τελείως καλά, αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα όλα γύρισαν ανάποδα...

Χρονια πολλα Γιωργο.Λυπαμαι για το πουλακι. Σημασια ομως εχει οτι προσπαθησες να το γιατρεψεις.

Χρόνια πολλά Γιώργο. Αίμα από το στόμα δε μου μοιάζει για πρόβλημα με ακάρεα. Στο δικό μου που έφτασαν στον πνεύμονα και πέθανε δεν είχε τέτοια συμπτώματα. Μάλλον πρόκειτε για κάτι άλλο, δεν γνωρίζω τι.
Θα πρότεινα όμως μία νεκροψία ή γενική αίματος ή καλλιέργεια (μη γελάτε) για να διαπιστώσεις τι ήταν, γιατί από ότι βλέπω φροντίζεις αρκετά πτηνά και είναι κρίμα να είναι κάτι κολλητικό.

φιλε Κώστα δεν είπα ότι ειναι ακάρα απλως υποψιαζομουνα πριν λιγες μερες μηπως εχει... Ο κτηνιατρος μου ειπε οτι μαλλον ηταν η καποια βαρια πνευμονια η ειχε κυστη και εσπασε...

Γιώργο λυπάμαι πολύ..Αλλά πράγματι σημασία έχει ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες..

Γιώργο σε καταλαβάινω. Ειναι σοκ. Εκανες όμως ότι μπορούσες. Αν ήταν κάτι που προβλεπόταν θα το είχε δει ο κτηνιατρος.

Back