Γενικά Τραγουδάνε όλα τα αρσενικά καναρίνια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ariss
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ariss

PB New Member
Εγγραφή
24 Μαρ 2009
Μηνύματα
29
Πόλη
Λαμία
παιδια θελω να ρωτησω, ολα τα αρσενικα τραγουδανε; Μου φερανε ενα αρσενικο( το ελενξα και εγω) που υποτιθεται οτι τραγουδαει αλλα εδω και 3 ημερες μονο πρρρ πρρρ κανει, μου ειπανε οτι αν δεν ειμαι ευχαρηστιμενος να το παω πισω αλλα δεν μου αρεσει να τα δινω πισω γιατι αμεσω δενομαι. ΤΟ καναρινακι ειναι γκρι και μιαζει με σπουργιτακι στο χρωμα, δεν το εχω ξαναδει σε αυτη την αποχρωση. ΤΟ κακο ειναι οτι με ενδιαφερει νατραγουδουν
 
Προφανως εσενα σου αρεσουν τα καναρινια φωνης. Δεν κελαιδανε ομως ολα τα αρσενικα.Αν θες να ακους κελαιδηματα μπορεις να παρεις malonois η timbrados η hartz.

Παντως το διαστημα 3 ημερων που το χεις ειναι πολυ λιγο για να περιμενεις να κελαιδησει. Πρεπει πρωτα να συνηθησει το νεο του χωρο.
 
εμενα ενα αρσενικο καποια φορα ειχε κανει 1,5 μηνα να μου κελαυδησει. Ειναι νωρις ακομα.
 
Ολα τα αρσενικά κελαηδάνε ανεξαρτήτου ράτσας, χρώματος ή τυπου. Ακόμα και τα κοινά αρσενικά καναρίνια κελαηδάνε με την προυπόθεση οτι είναι ώριμα και υγιή! Απλά τα καναρίνια φωνής malinois, timprado , hartz έχουν τόσο μελωδικό και ευχάριστο κελάηδημα που αν τα ακουσει κανεις του θυμίζει γαργαρο κρυσταλινο νερό που κυλάει στο ποτάμι...

Αν πήρες το καναρινάκι σου πρίν 3 μερες δώστου λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο του χώρο και αν είναι πράγματι αρσενικό και υγιές θα κελαηδησει σύντομα. Σε περίπτωση που είναι θηλυκό, μην το αλλάξεις, κράτησέ το και ζευγάρωσέ το με καποιο από τα αρσενικά σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mgerom
Back
Top