Ασθένειες Τραυματισμός φανετου στο γόνατο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης GREGΟRY
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

GREGΟRY

PB New Member
Εγγραφή
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
11
Πόλη
Άλιμος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΦΑΝΕΤΟ ΚΑΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΗΣΤΙΚΕ ΜΕ ΙΧΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ.. ΤΙ ΚΑΝΩ ... (ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΑΜΟΜΗΛΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑ...
 
An to podi den einai spasmeno, kai exei mono ixni apo aima (pligi) kala itane na baleis mia crema san to FENISTIL i to BETADINE.
 
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΟΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ)...
ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΥΝΑΕΙ...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ BENTANTYN ΜΕΡΑ Η ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Distixos den boroume na sou dinoume poli symboules xoris na blepoume to pouli. An den boris na katalabeneis to podi einai spasmeno i oxi, prepei na pas sto kinitro na to ekthetasi.

An einai mia pligi xoris na einai spasmeno, prepei na baleis kathe 2-3 mera Betadine, alios kindinebei i pligi na molinsi.
 
Σημερα φενεται καλυτερα πιο ζωηρο ελπιζω αυριο να μπορει να το πατηση.. Σε ευχαριστω Αλεξανδρε...
 
Δεν είναι σπάσιμο, αλλά πρέπει να εξετάσεις και την αιτία από την οποία προκλήθηκε η πληγή, πχ κάποιο σύρμα που προεξέχει στο κλουβί (ή επίθεση από ποντίκι; ).
 
Καλησπερα
Σημερα ηταν ηρεμο του εβαλα πενταντιμ μπορω να του βαζω καθε μερα η θα του καη το δερμα...
Στο κλουβι δεν ειδα κατι και δεν κτυπησε αλλο πουλακι ειναι σε κλουβα Υ1,00 Π 0,55 β 0,50 με 15 πουλια ειμαι στον 4ος οροφο δεν ηταν ποντικι η καποιο μεγαλο πουλι αλλιος θα θπηρχαν ιχνη απο το συμβαν... Ευχαριστω για το ενδιαφερον... (εαν ξερετε καποιον κτηνιατρο που να ξερη απο πουλια δωστε μου στοιχεια)παντος το παδι του το εχει απατητο με κουλουργιαστα τα δακτυλα, οχι κλειστα... Το χρωμα στο γονατο ηταν ροσε και φενοταν η φλεβα... Οκ
 
Πηγα σημερα στην κτηνιατρο στην κτηνιατρο στην ηλιουπολη και Διαγνωση εχει σπαση η αθρωση και δεν διορθωνετε του εδωσε αντιβιωση για 10 μερες(anomykline) αποτα δακτυλα δεν αντιδρουσε μονο το εμπρος αριστερο το οποιο θα δηξη εαν επανελθη.

Εαν ολα πανε καλα θα του μηνει το κουσουρη αυτο.

Υ. Γ. Επισης μου ειπε οτι την εποχη αυτη να βαζω βιταμηνεσ συνεχεια ανα 15 μερες + 5μερες χωρις Χ 3 φορες σε ολα τα πουλια...
 
Back
Top