Διατροφή Τροφή για budgie που να μη περιέχει κεχρί

BLUEY

PB New Member
Εγγραφή
8 Σεπ 2018
Μηνύματα
28
Πόλη
Άρτα
Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια συσκευασμενη τροφη για budgie, που να ΜΗΝ περιέχει κεχρι?
 
Το θέμα είναι, ότι ενώ την πρώτη φορά που βάλαμε λίγο κεχρι (ένα "τσαμπι") στην τροφή της , το έφαγε κατευθείαν, τωρα αδιαφορεί. Και σε κάποιο site διάβασα ότι είναι καλύτερα η τροφή να μην περιέχει κεχρι, ώστε να το αναζητά ως λιχουδιά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Ποια τροφή της δίνεις?να δούμε τα συστατικά της να δούμε ποιο ακριβώς (τύπος) κεχρι είναι και ποιο είναι στο τσαμπι..δεν είναι όλα το ίδιο.
Στα μίγματα καναρινιών λέμε συνήθως κεχρί το ασπουρι η canary seed ενώ στα μίγματα των παπαγάλο ειδών η παπαγαλινη που λέγαμε παλιότερα να συγχέεται με το βορι η το κεχρί. Κλπ..
Αν δίνεις κάποιο επώνυμο μίγμα και θες μας το λες..βέβαια υπάρχουν και εταιρείες που αντί για αναλυτική σύσταση στους σπόρους αναφέρουν seed mix και βγάλε άκρη..
Αν θες μπορείς και να βγάλεις μια καθαρή φωτό του σπόρου και να δούμε ο γουγλης τι θα πει.. :-)
 
Καλησπέρα. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχω χύμα παπαγαλινη που μου έδωσε το pet shop. Τώρα ψάχνω να βρω τι να αγοράσω... Φωτο από τη τροφή, θα βοηθήσει? Να ανεβάσω?
 
Νομιζω τα παρακατω θα σε βοηθησουν να δεις ποσο ευρεια ειναι η γκαμα των σπορων κεχριου και ποσο ευκολα συγχεονται οι οροι
στα τσαμπια δεν ειναι μονο ο σπορος που τα ελκει αλλα παραλληλα και η διαδικασια του foraging και οτι στην ουσια ειναι enrichment στην καθημερινοτητα του.
Διαλεξε ενα ποιοτικο μιγμα και το τσαμπι το κρατας σαν στοιχειο εκπαιδευσης. δεν ειναι η μονη τροφη που θα μπορουσε να περνει σαν treat κατα την διαδικασια της εκπαιδευσης και θα ελεγα οτι μεγαλυτερη σημασια εχει η ενασχοληση σου μαζι του






 
Back
Top