Διατροφή Τροφή Serinus Microspheres (για καναρίνια, ιθαγενή και εξωτικά)

GreekMan72

PB Known Member
Εγγραφή
8 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.149
Πόλη
Ραφήνα
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος άποψη για την παρακάτω τροφή-σφαιρίδια-(?)pellets;

κωδ.-se-3500-wet-&-dry-μicrospheres-800g.webp

Κάποιες περιγραφές που βρήκα:

Είναι σχεδιασμένη ως αποκλειστική διατροφή για καναρίνια,ιθαγενή και εξωτικά - Τα πτηνά καταναλώνουν 3-4γρ microSPHERES την ημέρα, βέβαια η ποσότητα της τροφής που καταναλώνεται εξαρτάται και από της κλιματολογικές συνθήκες ( όσο χαμηλότερη θερμοκρασία τόσο μεγαλύτερες οι ανάγκες για αυξημένη ποσότητα τροφής) καθώς και αν τα πτηνά βρίσκονται σε περίοδο που μεγαλώνουν νεοσσούς. Χρήση του προϊόντος ως ξηρή ή υγρή διατροφή. Για ξηρή μορφή σερβίρεται ως έχει την επιθυμητή ποσότητα. Για υγρή μορφή βάζουμε δυο μέρη microspheres προσθέτουμε ένα μέρος νερό, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 15 λεπτά, μετά ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε. Για χρήση με αυγοτροφή βάζουμε δυο μέρη microspheres προσθέτουμε δυο μέρη νερό, προσθέτουμε την επιθυμητή ποσότητα ξηράς αυγοτροφής.

Σύνθεση

Σπόροι δημητριακών, προϊόντα και υποπροϊόντα σπόρων προς σπορά και ελαιούχων καρπών, φυτικά έλαια, σπόροι οσπρίων, προϊόντα και υποπροϊόντα σπόρων δημητριακών, προϊόντα και υποπροϊόντα κονδύλων και ριζών, ζύμες ζυθοποιίας, μέταλλα, ινουλίνη (0,05% )

Πρόσθετα
Μείγμα αρωματικών συστατικών (περιέχει εκχύλισμα Yucca schidigera 0,015%). Rosmarinus εκχύλισμα officinalis / Sepiolita / πλούσια σε τοκοφερόλη εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης, παλμιτυλο-6-ασκορβικό οξύ / Ενώσεις ιχνοστοιχείων (χηλικό άλας δισθενούς σιδήρου, δισθενούς χαλκού χηλική ένωση, χηλικό μαγγάνιο και χηλικού ψευδαργύρου; Ιωδικό ασβέστιο άνυδρο και υδροξυ-αναλόγου της σεληνομεθειονίνης) / Βιταμίνες, προβιταμίνες και χημικώς welldefined ουσίες που έχουν παρόμοια αποτελέσματα (Α, D3, Ε, C, Κ, Β1, Β2, Β6, Β12, D- παντοθενικό οξύ, νιασίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη, χολίνη χλωρίδιο, βηταΐνη άνυδρο)

Αναλυτικά συστατικά
Υγρασία 8,0%, Ακατέργαστες πρωτεΐνες 18,0%, Ακατέργαστα λάδια και λίπη 10,0%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 3,6%




Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Οταν την είχε πρωτοφέρει στην έκθεση η ΛΥΔΙΑ (Ξύδης) πήρα ένα δείγμα για δοκιμή, επειδή έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως όλες οι πέλλετ . Δυστυχώς τα πουλιά δεν την άγγιζαν ακόμα και μετά απο μια εβδομάδα παραμονής στο κλουβί και μετά απο διάφορες "τεχνικές" για να αναγκασθούν να φάνε. Δεν έχω ακούσει κάποιον που να κατάφερε να αλλάξει την διατροφή των πουλιών του βάζοντάς την. Το θέμα πελλετ έχει κουβεντιαστεί ευρέως ξανά, παλαιότερα.
 
Ευχαριστώ πολύ Κε Μάκη!
επειδή έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως όλες οι πέλλετ
Σε αυτό ακριβώς βασίστηκα για να θέσω την ερώτηση μου.. Είδη "δουλεύω" προκαταρκτικά με τα pellets (C15 της Verse Laga). Όταν έρθει η ώρα θα ενημερώσω το ανάλογο θέμα.
 
Back
Top