Φροντίδα Τρόποι για την εκπαίδευση των κοκατίλ

Aν ριξεις μια ματια στο google και το youtube σχετικα με αυτο το θεμα θα βρεις πολλες χρησιμες πληροφοριες!
 
εχω ψάξει ήδη αλλα δεν μου χρησημεύουν αφου όλα τα βίντεο που έχει είναι στα ξένα και δεν καταλαβαίνω ακριβός τι πρέπει να κάνω... και εχω καταλάβει μλονο 1 αλλα το κοκατίλ που εκπαιδεύει και καλλα αυτός ειναι ήδη εκπαιδευμενο και τα δικά μου δεν πρόκειτε να τα κάνουν ποτέ αυτα που κάνει...
 
Δεν μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες; δεν μπορώ αλλο να τα έχω μόνο μέσα στο κλουβί και να τα βλέπω θέλω να τα μάθω να πετάνε μέσα στο σπίτι και να μην φωβούντε...
 
Μάνο καλημέρα
για ρίξε μια ματιά εδώ στο ωραίο αυτο αρθρο της Αναστασίας μας. Αν ψέξεις λίγο στο φόρουμ των παπαγάλων, θα βρεις πάρα πολλά σχετικά θέματα όσον αφορά στην εξημέρωση. Και δεν έχει να κάνει και απαραίτητα με το είδος. Οι παπαγάλοι λίγο πολύ προσεγγίζονται με τον ίδιο τροπο είτε είναι κοκατίλ είτε είναι Ringneck ή κοινά παπαγαλάκια. Οι χαρακτήρες είναι που διαφέρουν. :)
 
Και τα δικα μου το ιδιο ειναι! Πρεπει να αρχισεις σιγα σιγα! Θελει πολυ υπομονη και ΧΡΟΝΟ! Αρχισε προσφεροντας του λιχουδιες αυτο που του αρεσει περισσοτερο... Οταν αρχισει να τις παιρνει απο το χερι σου σημαινει οτι το συνηθιζει και δεν σε φοβαται οσο πριν..Αν το κανεις αυτο τακτικα θα σε αφισει να το χαιδεψεις και βημα βημα θα κερδιζεις την εμπιστοσινη του!
 
πρεπει να τα μαθαινεις μια το ενα μια το αλλο.Αν καποιο απο αυτα σε εμπιστευτει πιο γρηγορα το αλλο θα επηρεαστει!
 
Και τα δικα μου ειναι 2 και ειναι στο ιδιο κλουβι προσφερε κατι πρωτα στο ενα(μην περιμενεις να το παρει με την πρωτη μπορει να χτειαστουν και μερες)και αργοτερα προσφερε κατι στο αλλο!
 
Back
Top