Φροντίδα Τρόποι εκπαίδευσης - Ομιλίας Zako

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης fintel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αν θέλεις γίνει πιο συγκεκριμένος. Τι είδους εκπαιδεύση; Τι είδος πουλιού;

Καλώς ήρθες στην παρέα του PB
 
Καλησπέρα! Θες να προτείνεις τρόπους εκπαιδευσης και ομιλίας σε παπαγάλους ή σε ενδιαφέρει να μαθεις; 😕

Αν ναι, για ποιο είδος παπαγάλου ενδιαφέρεσαι; Αν θες γίνε λίγο ποιο σαφής για να μπορέσουν να σε βοηθησουν όσοι γνωρίζουν! 🙂
 
5 μηνων και το εχω 3 μηνες

Άρα μιλάμε ακόμα για μωρό παπαγάλο, υπομονή επιμονή και όλα θα γίνουν. Μίλησε του με απαλή φωνή συνέχεια και θα μάθει να μιλάει (μπορεί να μην πει λέξη και ποτέ, αλλά δεν νομίζω οτι αυτό αναζητάμε απο έναν παπαγάλο) Οι βιασύνες δεν χωράνε στα πουλιά αυτά. Διάβασε μερικά θέματα στο φόρουμ περι διατροφής, φροντίδας και εκπαίδευσης.
 
Οι African Grey πολλες φορες μαθαινουν να μιλανε μετα το πρωτο ετος της ζωης τους. Καποιες περιπτωσεις εχω διαβασει οτι μαθανε τις πρωτες λεξεις οταν πλησιαζανε τα 2 ετη. Επισης οι African Grey μαθαινουν ευκολοτερα απο τα αλλα ειδη καθως μεγαλωνουν και περνουν τα χρονια.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη και να ασχολεισαι μαζι του και να του μιλας πολυ. Να εισαι συγκεκριμενος σε αυτα που του λες, να προσπαθεις μια λεξη τη φορα αρχικα και μετα να πηγαινεις σε αλλη. 😉
Καλο θα ηταν οταν τον εκπαιδευεις να μην του αποσπα τιποτα την προσοχη μεσα στο δωματιο ωστε να επικεντρωνεται σε εσενα. Βεβαια το πουλακι ειναι αρκετα μικρο ακομη. :)
 
Συμφωνώ με αυτά που σου είπαν τα παιδιά και θα συμπληρώσω ότι ξέρω ζακό που το πήρε φίλος μου ετοιμοθάνατο, το έκανε καλά κ έχει μάθει ένα σωρό λέξεις κ ήχους. Που δεν ήξερε στην αρχή τίποτα, μόνο έκραζε! Κ δεν ξέρουμε καν την ηλικία του! Μπορεί να είναι και 20 χρονών! Συνεχή εκπαίδευση και πολύ υπομονή είναι τα κλειδιά για να γίνει ρήτορας.. Σου εύχομαι κάθε επιτυχεία!
 
Back
Top