Φροντίδα Υιοθεσία παπαγάλου ζακό απο άλλη οικογένεια

Faeini Mpakogianni

PB New Member
Εγγραφή
28 Απρ 2022
Μηνύματα
1
Πόλη
Athens
Καλησπέρα σας, με τον άντρα μου επιθυμούμε να υιοθετήσουμε ένα Ζακό από μια οικογένεια. Είμαστε σε διαδικασία διαβάσματος για να δούμε αν είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για να αναλάβουμε τη φροντίδα ενός παπαγάλου. Ένα βασικό μας ζήτημα είναι το ότι θέλουμε να τον αφήνουμε εκτός κλουβιού αλλά θα κάνει ακαθαρσίες παντού. Μπορεί να εκπαιδευτεί με κάποιο τρόπο να πηγαίνει σε ένα σημείο; Επίσης δαγκώνει τα πάντα σχεδόν, τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Ευχαριστώ!
 
Καλησπέρα!

Είναι στη φύση των παπαγάλων να "περνανε" όλα από το ράμφος τους,αυτό είναι κάτι θα πρέπει να το αποδεχθείς εφ'όσον προχωρήσεις στην υιοθεσία.
Ομοίως και για τις ακαθαρσίες του.

Τι ηλικία έχει το πουλάκι?
 
Μπορείς να το εκπαιδευσεις να κάνει αλλού την ανάγκη του και να μην δαγκώνει.Αλλά μην περιμένεις να είναι τέλειος
[automerge]1651170592[/automerge]
Επίσης πρόσεχε με την υιοθέσια μεγάλων παπαγάλων.
 
Οι ζακό είναι ακριβοί παπαγάλοι για αυτόν τον λόγο δεν χαρίζονται εύκολα. Επίσης είναι δύσκολα πουλιά που χρειάζονται 4 ώρες εκτός κλουβιού.Δεν είμαι ειδικός στους ζακό ( μονο δυο βδομάδες κράταγα έναν ζακό ενός φιλου) υπ΄άρχουν μέλη που μπορούν να σε διαφωτίσουν.
 
Μπορείς να το εκπαιδευσεις να κάνει αλλού την ανάγκη του και να μην δαγκώνει.Αλλά μην περιμένεις να είναι τέλειος
Η εκπαιδευση για τις ακαθαρσιες περα απο το οτι εξαρταται απο πολλους παραγοντες,μπορει να δημιουργησεις και καποια προβληματα.
Σε οτι αναφορα την χρηση του ραμφους αυτη δεν μπορει να σταματησει,ο παπαγαλος εξερευνει το περιβαλλον με το ραμφος και την γλωσσα του.
 
Έχετε επισκεφθεί το πουλί ως οικογένεια? Πώς συμπεριφέρεται με εσάς? Τι ηλικία έχει? Όπως σου απάντησαν ήδη δεν είναι σκύλος για να εκπαιδεύεται σε συγκεκριμένα πράγματα. Για τον μέσο και μάλιστα αρχάριο ιδιοκτήτη η οποιαδήποτε εκπαίδευση θα πάρει καιρό αφού εξοικειωθείτε πρώτα εσείς με το πουλί κι αυτό με την οικογένειά σας.
 
@Tony Forpus εννολω πώς μετά από λλιγο καιρλο θα σταματήσει να δαγκώνει , αυτό τουάχιστον έγινε με τους δικούς μου παπαγάλους.
 
Back
Top