Αναπαραγωγή Υλικο κοκοφοινικα για φωλια gouldians

crisstos

PB New Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
161
Πόλη
Θεσσαλονίκη
δεν ειμαι συγουρος,τι λεμε υλικο για φωλια gouldians απο κοκοφοινικα. Αν ενοουμε παντος αυτο που εχω στη φωτο τοτε υπαρχει παρα πολυ σε ολους τους κοκοφοινικες που βλεπουμε στο δρομο.
 

Συνημμένα

  • DSC02476.webp
    DSC02476.webp
    14,7 KB · Προβολές: 115
ναι αλλα αυτο δεν ειναι καθαρο με τοση σκονη και καυσαεριο απο το δρομο. Πουλανε και ετοιμο συσκευασμενο.
 
ναι το γνωριζω και αυτο. Αν και δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα να το βρασεις ωστε να καθαριση.φυσικα υπαρχει και το μαγαζι παντα.
αρα για αυτο το υλικο μιλαμε.
 
συμφωνω. Και τι καλυτερο απο την ιδια τη φυση; Που μας παρεχη τα υλικα που χριαζομαστε; Και που τα ιδια τα πουλακια θα επελεγαν;
 
Ο μόλυβδος των αυτοκινήτων δεν είναι παροχή της φύσης αλλά του ανθρώπου. Μην κάνεις πειράματα με την υγεία των πουλιών. Το συσκευασμένο δεν έχει τόσο μεγάλο κόστος για να το διακινδυνέψεις. Με το βράσιμο απλά σκοτώνεις βακτήρια και μικρόβια που τυχόν υπάρχουν στο υλικό αλλά όχι και ότι τοξικό μπορεί να κουβαλάει.
 
αφου το λες εσυ βασιλη ετσι θα κανω αν και ειναι προκληση εχω τον φοινικα στο μπαλκονι μου ")
 
Αν το έχεις στο μπαλκόνι και δεν μένεις σε πολυσύχναστο δρόμο ο κίνδυνος είναι σαφώς μικρότερος. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το κόστος είναι τόσο μικρό που δεν αξίζει να ρισκάρεις.
 
ναι βρε βασιλη δεν λεω οτι το κοστος ειναι μεγαλο αλλιμονο και δεν με απασχολη κιολας να σου πω την αληθεια απλα κανω διαπιστωσεις. Αν ειμαι βεβαιος οτι τα κανουν εισαγωγη οκ αλλα ειμαστε βεβαιοι για αυτο η απλα το περνουν και αυτοι απο ελλαδα και οχι απο τα τροπικα δασοι;
 
Back
Top