Αγορά Υπάρχει εκτροφέας bugie από Θεσσαλονίκη στην ομάδα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης V79
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

V79

PB New Member
Εγγραφή
3 Ιαν 2021
Μηνύματα
10
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους!
Έχουμε ένα κοκατιλ και μια φίλη του μικρού μου γιου ξεσηκωθηκε και θέλει να πάρει και αυτή παπαγαλάκι budge μπλε,το οποίο θέλει ο γιόκας μου να της το πάρει δώρο.Υπαρχει κάποιος εκτροφέας στην ομαδα που να κατοικεί Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να αγοράσουμε ένα;Μπλε παρακαλω!
Το κοριτσάκι είναι μοναχοπαίδι οποτε δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι αρσενικό ή θηλυκό για να είναι πιο χαδιάρικο! 😊
 
Καλησπέρα, να το χαίρεστε το κοκατίλ σας!
Γενικά τα θηλυκά είναι κάπως πιο δύστροπα από τα αρσενικά, πιο δύσκολα στην εκπαίδευση και τραγουδούν λιγότερο, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βεβαίως. Θα συνιστούσα λοιπόν αρσενικό. Παρόλαυτά αξίζει να σημειωθεί ότι τα μπάτζι είναι πολύ κοινωνικά ζώα, αγελαία στην φύση, και είναι πιο χαρούμενα στο πλήθος. Δύο επαρκούν, ακόμα και του ιδιου φύλου αν δεν θέλετε να μπλέξετε με αναπαραγωγή. Πρέπει να αναπτυχθεί πάρα πολύ στενή σχέση με τον άνθρωπό τους για να είναι μια χαρά χωρίς παπαγαλοπαρέα, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, ακόμα και με αρσενικό. Κάποια πουλάκια απλώς δεν είναι πολύ χαδιάρικα. Δεν ξέρω τι ηλικίας είναι το παιδί, αλλά πιθανώς να μην είναι σε θέση να αναπτύξει τέτοιου είδους σχέση, καθώς απαιτεί πολλή και καλή εκπαίδευση. Σίγουρα δεν θα συμβεί εν μία νυκτί και πρέπει να είστε σίγουροι οτι οι γονείς έχουν τον χρόνο και την θέληση κι εκείνοι να βοηθήσουν στην εξημέρωση, ακόμα κι αν το παπαγαλάκι είναι μεγαλωμένο στο χέρι.
 
Έχει έναν εκτροφέα στην Επανομή από εκεί πείρα και εγώ τον δικό μου , μπλέ με άσπρο στον χρωματισμό, βέβαια δεν ξέρω εάν είναι μέσα στην ομάδα εδώ όπως αναφέρεις.
 
@Nausicaa 10 χρονών είναι το παιδί, έχω ενημερώσει ήδη την μητερα του παιδιου για τον χρονο που θελει να περασει μαζι του ωστε να εξοικειωθεί με το παπαγαλακι ! 😊
[automerge]1624795432[/automerge]
@giannisv αν δεν απαντήσει καποιος το επόμενο διάστημα, θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεγωνο του;
 
Back
Top