Γενικά Υπάρχει περίπτωση να βγήκε λάθος το τεστ DNA;

christina07

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2020
Μηνύματα
1.213
Πόλη
Κομοτηνή
Καλησπέρα παιδιά τον τελευταίο καιρό με απασχολεί κάτι. Το τεστ dna που είχαμε κάνει στον μικρό έδειξε ότι είναι αρσενικός. Βλέπω όμως συχνά συμπεριφορές που κάνουν τα θηλυκά (γέρνει το κεφάλι του προς τα πίσω) και ακόμη το δαχτυλίδι δεν έχει εμφανιστεί (σταμάτησα λοιπόν να τον συστήνω ως αρσενικό). Έχει τύχει σε κανέναν το αποτέλεσμα να βγει λανθασμένο; Τι προτείνετε; Να το ξανά κάνω; Αλλά ποιος θα τον πιάσει; (Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να τον αγχώσει)
 
@Φοίβος ναι υπάρχει, νομίζω είναι το iq bird testing. Αυτή την στιγμή να το δείτε λίγο δύσκολο γιατί είναι σε άλλο σπίτι (είμαι στο φοιτητικό μου) θα ζητήσω από την μητέρα μου να το ψάξει και αν είναι θα το ανεβάσω.
 
@takis1964 τι να σας πω. Βλέπω κάτι μαύρα γύρω από το ραμφος (δεξιά και αριστερά) αλλά μπορεί να είναι σκιά ή κάποιο κενό και να φαίνεται μαύρο. Όπως και όταν σκύβει το κεφάλι του φαίνεται ανάμεσα από τα πούπουλα κάτι μαύρο αλλά μάλλον είναι το κενό
 
Πολλά DNA έχουν βγει λάθος σε πολλά εργαστήρια. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι βάση γενετικής μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις είσαι σίγουρος απ όταν γεννήθηκαν τι φύλο είναι.
Παίζει ρόλο και η ποιότητα του κάθε πουλιού τι αίματα κουβαλάει. Έχω ζευγάρια που τα μικρά τους εμφανίζουν το δαχτυλίδι στο λαιμό από τους 6μηνες και έπειτα. Συνήθως όμως στο μεγαλύτερο ποσοστό ringneck το δαχτυλίδι στο λαιμό φαίνεται μετά τους 18 μήνες και ολοκληρώνεται στα 2.5 Χρόνια.
 
Back
Top