Αναπαραγωγή Υπάρχει περίπτωση να είναι γονιμοποιημένο το αυγό;

Εγγραφή
5 Μαρ 2015
Μηνύματα
182
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα ζευγάρι καναρίνια το κλουβί των οποίων το έχω στο κοινόχρηστο χώρο της οικοδομής, έχει ησυχία, δίπλα σε κλειστό παράθυρο χωρις να έχει ρεύματα. Τα είχα σε ζευγαρωστρα με χώρισμα και έχοντας κάνει προετοιμασία. Το Σάββατο το πρωί έβαλα νημα και φωλιά στην θηλυκια και Την έχτισε μέσα σε 3 ώρες περίπου. Αφου το έκανε τόσο γρήγορα έβγαλα το χώρισμα το μεσημέρι και όλα καλά με τον αρσενικό. Κελαηδαει και δεν μαλώνουν. Σήμερα μετά από 1,5 μέρα την είδα να κάθετε στην φωλιά και να έχει κάνει αυγό. Παίζει να είναι γονιμοποιημενο? Δεν εχω όλη την ημέρα οπτική επαφή να δω εάν την εχει βατεψει ο αρσενικός.
 
Σήμερα το δεύτερο αυγό. Η καναρα δεν βγαίνει από την φωλιά καθόλου από εχθές που έκανε το πρώτο Αυγό ώστε να ζευγαρώσουν. Μια φορά μόνο που την είδα να βγαίνει πήγε ο αρσενικός αλλά αυτή κατευθείαν πήγε στο πάτωμα προσπάθησε ο αρσενικός όμως μάταια. Κατευθείαν μπήκε στην φωλιά της...
 
Καλησπερα ,μην στεναχωριεσαι το οτι δεν τα εχειςδει εσυ να ζευγαρωρωνουν δεν παει να πει οτι δεν το εχουν κανει,πολλες φορες το ζευγαρωμα γινετε ακομα και μες την φωλια αφησετα χωρις πολλες ενοχλησεις οπως τα λες εχουν παρει ολα τον δρομο τους και ελπιζω σε λιγο καιρο οτι θα εχεις πουλακια!
 
Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα. Τελικά έκανα ωοσκοπηση τα αυγα και δυστυχώς ήταν ασπορα όπως το φανταζόμουν. Στεναχωρεθηκα. Τώρα τι κάνω? Βγάζω την φωλιά και τα αφήνω όπως έχει? Μαζι τα αφήνω?Ποτε να ξαναβάλω την φωλιά? Με νημα όπως την είχε ή καινούρια να χτίσει?
 
Ναι σήμερα ήταν η 7 και ήταν καθαρά μέσα ο κρόκος άδειος. Κλουβιού. Ούτε φλέβες ούτε τίποτα.
[automerge]1617619362[/automerge]
Έβγαλα την φωλιά δε ξέρω εάν έκανα καλά. Ο αρσενικός όσο καθόταν την τάιζε και όλα πήγαιναν καλά. Μόλις έβγαλα την φωλιά και είναι μαζί όταν πάει να την βατεψει γίνετε χαμός. Δεν τον αφήνει
 
όταν πάει να την βατεψει γίνετε χαμός. Δεν τον αφήνει
Υπάρχει περίπτωση να μην έχει ταιριάξει το ζευγάρι, αν υπάρχει άλλος κάναρος ίσως πρέπει να τον δοκιμάσεις.
 
Back
Top