Αναπαραγωγή Υπάρχει περίπτωση να μου ζευγαρώσουν οι καρδερίνες;

Κατάσταση
Κλειστό.

ΜΙτσος

PB Member
Εγγραφή
9 Νοε 2007
Μηνύματα
93
Πόλη
Λεμεσός
εχω σε μια κλουβα μεγαλη(4μ Χ 3μ Χ 2,5μ) 15 καναρινια 7 καρδερινες 4 σκαθρια και 5 φλορους. Οι καρδερινες ειναι 5 αρσενικιες πολυ καλες ολες(6 μηνες σε αιχμαλωσια) και 2 θηληκιες(1 χρονο σε αιχμαλοσια).υπαρχει περιπτωση να μου ζευγαρωσουν;
 
μητσο εχω και εγω το ιδιο προβλημα. μου ειπαν οτι υπαρχουν μονο τρεισ στην ελλαδα που μπορουν να ζευγαρωσουν καρδερινεσ σε κλουβι.
 
Φιλε Μητσο εμενα η αποψη μου ειναι πως Ειναι πολυ δυσκολο να ζευγαρωσεις πιασμενες καρδερινες αλλα οχι αδυνατο. Τα πουλια που εχεις ειναι ηρεμα η ακομη προσαρμοζωντε στην αιχμαλωσια;
εγω προσωπικα περυσι ειχα βαλει σε κλουβα 1 καρδερινα αρσενικια 1.5 χρονο πιασμενη και μια θυληκια 1 χρονο πιασμενη και πηρα μονο κοπανιστο αερα.
Φετος τα ιδια πουλια ειναι ακομη μαζι και το μονο που κανουν μεχρι τωρα ειναι να ανταλασσουν φιλακια. Ελπιζω αργοτερα να καταφερω να τους παρω πουλακια. 😉
Ομως δεν σου στερει κανενας το δικαιωμα στην ελπιδα ισως αν εισαι τυχερος και αν ακολουθησεις ολα τα βηματα σωστα μεχρι την αναπαραγωγη να τα καταφερεις. Ομως πρεπει να εχεις και καππου μεσα στο μυαλο σου την αποτυχια γιατι αλλιως θα απογοητευτεις πολυ αν δεν τα καταφερεις.
Οπως ειπα και ποιο πανω το ζευγαρωμα των καρδερινων ειναι απο τα δυσκολοτερα ποσο μαλλον οταν οι καρδερινες ειναι πιασμενες και οχι εκτροφειου.
Δεν ξερω ομως αν υπαρχει προβλημα που εχεις και αλλα πουλια μεσα στην κλουβα οπως σπινοι κτλ αυτο θα σου το πει καποιος ποιο εμπειρος απο εμενα.
Τελος θα σου ευχηθω καλη επιτυχια σε οτι και αν επιχειρησεις και πανω απο ολα υπομονη, ελπιζω στο μελλον να δω καποιο ποστ σου που να μιλαει για τους νεοσσους σου.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top