Ασθένειες Υπάρχει πρόβλημα στην ταυτόχρονη χορήγηση αλόης και πολυβιταμίνης στο νερό;

Apostolos1983

PB New Member
Εγγραφή
31 Μαϊ 2014
Μηνύματα
111
Καλησπέρα σας.
Βλέπετε κάποιο πρόβλημα με την ταυτόχρονη χορήγηση στην ίδια ποτίστρα αλόης και πολυβιταμίνης;

Ξέρω ότι λογικά δε θα το έχει χρησιμοποιήσει άλλος έτσι αλλά δε χάνω τίποτα με το να ρωτήσω. Ίσως κάποια μέλη που ήδη έχουν χρησιμοποιήσει την αλόη στο νερό των πουλιών να μπορούσαν να προσφέρουν την γνώμη τους.

Ευχαριστώ
 
Συγνώμη Φοίβε αλλά δεν έχει κάτι σχετικό στο link που μου έστειλες...
Ευχαριστώ πάντως.
 
Προσωπικά πιστεύω πως ποτέ δεν πρέπει να χορηγούμε δύο ουσίες ταυτόχρονα στα πουλιά ακόμα και αν είναι αθώες και φυσικές.
Γιατί να το κάνουμε άλλωστε;
 
Γιατί τρέχουμε ενάντιας στο χρόνο...
Θέλω να χορηγήσω αλόη + B-Chol που είναι επίσης σκεύασμα για το ήπαρ. Δεν είναι ακριβώς πολυβιταμίνη αλλά έχει επιλεγμένες βιταμίνες του συμπλεγματος Β. Είναι σημαντικό να μπορώ να το δώσω ταυτόχρονα για να μη χάνω χρόνο.
 
Κατάλαβα... Μήπως θέλεις να γράψεις όλο το πρόβλημα; Ίσως κάποιος θα μπορέσει έτσι να σου δώσει πιο σωστή απάντηση.
Τι παρουσιάζει το πουλάκι και γνωρίζεις την διάγνωση;
 
Τα έχω γράψει σε παλαιότερο ποστ...Απλά είμαστε στο τελικό στάδιο οπότε προσπαθώ να βοηθήσω όπως μπορώ.
 
Για το σκαθάκι πρόκειται; Επειδή πόσταρες στα καναρίνια, φαντάστηκα είναι άλλο πουλί.
 
Ναι για αυτό πρόκειται. 3 μήνες ταλαιπωρείται το καημένο. Πήρε αντιβίωση, αγωγή για σκουλήκια και κοκκίδια διεσπαρμένα τους τελευταίους μήνες. Τίποτα δε το έπιασε και έχει διαρκώς κατηφορική πορεία... Οπότε του έχω αρχίσει τα φυτικά (αλόη, chia, βασιλικό κλπ) και βλέπουμε. Εδώ που βρίσκομαι δε μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.
Αυτά για να μη ξεφεύγω από το θέμα..
 
Για να μπορέσει κάποιος να σου δώσει συμβουλή, βάζω και τα άλλα θέματα, πάντως οι επανειλημμένες αγωγές τις περισσότερες φορές βλάπτουν τον οργανισμό των πουλιών. Δηλαδή πρέπει να μεσολαβεί παύση για να παίρνει απάνω του το πουλάκι.
Πρόβλημα με το σκαθάκι μου
Μετά την παλιά αντιβίωση και... Πριν την νέα...
Εύχομαι να τα καταφέρει!
 
Το ξέρω. Πάρα πολύ καλά. Πήρα τα μέτρα μου. Πάντα και σε όλες τις αγωγές. Αλλά όταν βαράς στο γάμο του Καραγκιόζη γιατί δε ξερεις τι έχει το πουλί και δεν έχεις από πουθενά βοήθεια, ότι κενά και αν αφήσεις ανάμεσα στις αγωγές, όσες βιταμίνες και να του δώσεις το πουλί δε βελτιώνεται...
Οπότε φτάσαμε εδώ.
 
Συγνώμη Φοίβε αλλά δεν έχει κάτι σχετικό στο link που μου έστειλες...
Ευχαριστώ πάντως.

Hθελα να διαβασεις γνωμες σχετικα με τη χρηση της αλοης. Σιγουρευτηκες οτι πρεπει να την χρησιμοποιησεις και σε προβληματισε το να κανει να βαλεις και βιταμινες μαζι;

Ο εκτροφεας του πουλιου τι λεει γι'αυτο, τον ενημερωσες; Συνηθως οι εκτροφεις εχουν αντιμετωπισει τις περισσοτερες παθησεις.
 
Back
Top