Διατροφή Υπάρχει στην αγορά το Manitoba cardellino premium;

Dimitris10

PB New Member
Εγγραφή
29 Δεκ 2020
Μηνύματα
10
Πόλη
Λαμία
Καλησπερα φιλοι μου, καλως σας βρηκα στο φορουμ σημερα εκανα εγγραφη γιατι θελω να ρωτησω για το μειγμα σπορων της Manitoba Cardellino premium, ξαφνικα μου λενε οτι δεν παραγεται πλεον αλλοι οτι εχει προκυψει προβλημα στην παραγωγη ενος σπορου αλλοι λενε ειναι θεμα εισαγωγεα στην ελλαδα και οτι παραγεται κανονικα τρεχα γυρευε ξερει καποιος τι συμβαινει? επισης μπορουμε να το προμυθευτουμε πλεον?
 
@Dimitris10 Καλησπερα και σενα!Καλως ηρθες στην παρεα μας!Βρηκα το μειγμα σπορων και σου βαζω τον συνδεσμο:


Τωρα οσο αφορα στο οτι υπαρχει προβλημα στην παραγωγη ενος σπορου δεν γνωριζω!λογικα αν υπηρχε προβλημα θα το ειχαν αποσυρει τελειως!

Καλως ηρθες και θα περιμενουμε οποτε μπορεσεις να μας κανεις μια παρουσιαση να δουμε κι εμεις τα αστερια σου 😁
 
θελω να ρωτησω για το μειγμα σπορων της Manitoba Cardellino premium,
Διαδικτυακά θα το βρεις σε αρκετά pet shop για να το παραγγείλεις.
ξαφνικα μου λενε οτι δεν παραγεται πλεον
Κλασική απάντηση εμπόρου, σε διάφορα είδη που έχει έλλειψη.
 
Παιδιά επείγον υπάρχει κάποιος να μεσολαβήσει να προμηθευτώ την τροφή αυτή θυμίζω Cardellino Premium της Manitoba δυστυχώς ενώ μου είπε ο εμπορος που συνεργάζομαι εδώ και καιρό οτι θα μου την έφερνε αυριο τελικά μου λεει παλι τα ίδια ότι καταργήθηκε και το θεμα ειναι οτι τελειωσε και το αποθεμα μου την χρειαζομαι αμεσα πλεον, αν εχει καποιος φιλος καταστημα και μπορει να την διαθεσει να μου στειλει μήνυμα να συνενοηθουμε να του βαλω τα λεφτα σε ενα λογαριασμο ή με αντικαταβολη... στο λινκ που μου εδωσε μια κοπελα παραπανω παιρνω και δεν απαντανε ποτε στο τηλεφωνο η κατασταση ειναι δραμα πλεον
 
@Dimitris10 Καλημερα!λοιπον παραγγειλα καποια πραγματα προσφατα απο την σελιδα που σου εβαλα πιο πανω!επαιρνα τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωναν!αποφασισα λοιπον να τους στειλω ενα e-mail.Η απαντηση τους ηταν οτι λογω πολλων παραγγελειων παιρνουν μονο παραγγελειες μεσα απο την σελιδα τους!ετσι και εκανα!κανεις εγγραφη, επιλεγεις τα πραγματα που θελεις και ποσοτητα,γραφεις και παρατηρησεις αν θελεις για την παραγγελεια σου και το στελνεις!εχει τα βηματα που πρεπει να κανεις μεχρι την ολοκληρωση της παραγγελειας και ειναι πολυ ευκολα!Ελπιζω να σου ερθουν σχετικα γρηγορα και να προλαβεις πριν τελειωσει η τροφη!Ενημερωσε μας οταν μπορεσεις!
 
@Dimitris10 Καλημερα! Μαλιστα!δηλαδη εχουν την τροφη στην σελιδα τους αλλα υπαρχει προβλημα εισαγωγης!τι να κανεις!αλλη τροφη μηπως να ψαξεις;
 
Back
Top