Ασθένειες Υπάρχουν παρενέργειες από τη συχνή χρήση baycox για τα κοκκίδια;

Εγγραφή
10 Μαρ 2019
Μηνύματα
300
Πριν 5 μηνες αποφασησα να βρω το ποιο καλο πτηνοπαθολογο που μπορω για να αναλαβει τους παπαγαλους μου προληπτικα και μας βρηκε κοκκιδια. Η θεραπεια ειναι 3χ3 ,τρις μερες baycox τρις μερες νερο, ενα ml στο λιτρο. Αυτο γινεται 4,5 μηνες τωρα. Υπαρχει καποιος που εχει περασει τα ιδια να μου πει τι παιζει; υπαρχουν παρενεργειες ασπουμε;
 
Καλησπέρα Τάσο, δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, αλλά από τη στιγμή που απευθύνθηκες σε πτηνοπαθολογο!
Ο ίδιος προφανώς θα μπορέσει να σου δώσει την επαρκέστερη απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Αν θέλεις μας λες και τα στοιχεία του πτηνοπαθολογου που απευθύνθηκες, προσωπικά δε γνώριζα ότι υπάρχει τέτοια ειδικότητα και ακούγεται αρκετά χρήσιμη.

Edit : Βρήκα μια αναφορά στο φορουμ του @mgerom
που λέει ότι :

Η χρήση του όμως βασιζόμενη σε ένα πρόγραμμα πρόληψης, που σημαίνει τακτικές επαναλήψεις, φαίνεται να έχει επιπτώσεις στην αναπαραγωγή ( στειρότητα 😉 )
 
Τελευταία επεξεργασία:
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ φιλε καθε 18 μερες εχω βαρεθει να πιγαινω. Εκανε και 2 καλλιεργειες μια στην αρχη και μια μετα το πρωτο μπουκαλι για να δει αν υπαρχουν σαπροφυτα. Απλα καπου διαβασα απο εμπειρο μελος κατι για στειροτητα...
[automerge]1600711346[/automerge]
@Chrisad ναι το εχω δει γιαυτο ευγαλα το θεμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατι γινεται λαθος σε αυτη την περιπτωση φιλε Τασο.

Το Baycox σε 3 ημερες "θεριζει" τα κοκκιδια,δε νοειται να παιρνουν τα πουλια επι 4.5 μηνες Βaycox γιατι θα θερισει τα ιδια τα πουλια στο τελος.
 
Καλό θα είναι να κάνεις μια συζήτηση με τον γιατρό όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας ή να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη από κάποιον άλλο γιατρό.
 
Back
Top