Φροντίδα Υπαρχει περιπτωση να θελει ο σκυλος μου να φαει το παπαγαλακι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Εχω προσεξει οτι ο σκυλος μου δειχνει "μεγαλο ενδιαφερον" για το παπαγαλακι μου,το παρατηρει το μυριζει κλπ. Υπαρχει περιπτωση να θελει να το φαει;!
Και δευτερον, σημερα μπηκε ο σκυλος στο δωματιο και πηγε και το μυριζε (το εχω εξω σε παιχνιδοτοπο) και του εγλυψε την ουρα! Υπαρχει περιπτωση να κολλησε κατι ο παπαγαλος;!
 
Εννοείται δεν πρέπει να έχεις ελεύθερο παπαγαλάκι και σκύλο μαζί, ιδιαίτερα που δεν είσαι εντελώς σίγουρη για τα όρια του σκύλου σου. Ακόμα και παίζοντας μπορεί να το σκοτώσει δεν είναι απαραίτητο να θέλει να το φάει.
Γιατί να κολλήσει κάτι το παπαγαλάκι από το σκύλο; Είναι άρρωστος; Αν όχι δεν είναι φορέας ασθενειών ο σκύλος σου έτσι αορίστως.
 
Προσπαθω να τα εχω χωριστα αλλα λογω του οτι εχω το παπαγαλακι ελευθερο στο δωματιο καμοια φορα μπουκαρει κ ο σκυλος και παει και το ενοχλει. Γενικα δεν ειναι επιθετικο σκυλι και δεν μου ειχε περασει απ το μυαλο κατι τετοιο μεχρι που διαβασα μια παρομοια ιστορια :/ Και οχι δεν ειναι φορεας ειναι υγιεστατος, απλα σκεφτηκα οτι επειδη μυριζει με τη μουσουδα του διαφορα μηπως αυτο ειναι επικυνδινο για τον παπαγαλο
 
Υπαρχει περιπτωση να θελει να το φαει;!
Αν υπάρχει λέει... Ούτε κιχ δεν θα προλάβεις να ακούσεις. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι όταν συμβεί δεν θα φταίει ούτε το σκυλί, ούτε το παπαγαλάκι, έτσι;
 
ναι το ξερω, απο δω και περα θα τα προσεχω περισσοτερο απλα μεχρι τωρα δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο γι'αυτο ημουν καπως πιο χαλαρη..
 
Back
Top