Ασθένειες Υπαρχει περιπτωση να κολλησουν κατι απο τα παιδια;

Τζουάν

PB New Member
Εγγραφή
6 Απρ 2014
Μηνύματα
395
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπερα!Χριστος Ανεστη! Χρονια πολλα!
εχω μια απορια (τι πρωτοτυπο ε;😀)... Εχω τα καναρινια μου στο καθιστικο. Δε τα μετακινω απο τις 5 απριλιου που γεννησαν,τωρα εχουμε 2 πουλακια και 3 αυγα που περιμενουμε να σκασουν.
τα παιδακια μου απο χθες που περασαμε ολη την ημερα εξω εχουν ενα βηχαλακι.υπαρχει περιπτωση να πειραξει τα πουλακια;να κολλησουν κατι κι αυτα; Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα δεν ειχα αλλη φορα πουλακια μεσα στο σπιτι κιολας!
 
Δεν νομίζω ένα απλό κρύωμα να επηρεάσει ή να το κολλήσουν τα καναρινάκια!

Ποιες αρρώστιες των πουλιών είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο; -> διάβασε αυτό απλά για να ξέρεις!

Δεν είναι χαζή η ερώτηση σου! Απλά ενδιαφέρεσαι για την υγεία των πουλιών σου και πολύ καλά κάνεις! Μπράβο σου! 😉
 
ευτυχως δε με λετε κι εσεις τρελη γιατι ο αντρας μου ολο με κοροιδευει! Ευχαριστω για την απαντηση! 🙂
 
Χρόνια πολλά και περαστικά στα μικρά σου.
Υπάρχει περίπτωση γι' αυτό ας μην πηγαίνουν πολύ κοντά στο κλουβί και να αερίζεις τακτικά το δωμάτιο.
 
Ευχαριστω Μαρια! Τα μικρα μου ειναι καλυτερα! Μονο χθες το πρωι ειχαν πολυ βηχα. Προληπτικα εβαλα λιγο μηλοξυδο στο νερο των πουλιων ομως! Αεριζω εννοειται τακτικοτατα!
 
Γρήγορα περαστικά! Έχει ολοκληρωθεί η ωοτοκία του θηλυκού; ή περιμένετε αυγά; Γιατί το μηλόξυδο εμποδίζει το μεταβολισμό του ασβεστίου. Εντάξει με μια μέρα δεν κάνεις ζημιά βέβαια. Καλύτερα κάνε αύριο λίγο τσάι ρίγανης που είναι αντιμικροβιακό. Δεν νομίζω πάντως ότι πρέπει να ανησυχείς ιδιαίτερα :)
 
εχει ολοκληρωθει η ωοτοκια ναι! Ηδη εχουμε κ 2 νεοσσους και περιμενουμε τα αλλα 3 αυγα! Για να δουμε! Γι'αυτο ξεθαρρεψα κ ειπα να δωσω! Τσαι ριγανης σε τι δοσολογια να κάνω; Σε ενα μπρικι νερο δλδ ποση ριγανη να βαλω;(ριγανη εχω απο το βουνο δε πιστευω να πειραζει...) ειμαι ασχετη και σας κουραζω... Το ξερω, σας ευχαριστω πολυ! 🙄
 
φυσικά κάνει και πολύ καλύτερη. Ένα κουταλάκι του γλυκού βάλε σε ένα μπρίκι μεσαίου μεγέθους. Βράζεις το νερό, αποσύρεις από την φωτιά, βάζεις την ρίγανη, σκεπάζεις με ένα πιατάκι να μην φεύγουν οι υδρατμοί και αφήνεις κανένα τέταρτο της ώρας. Κρυώνει να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου, το αραιώνεις πολύ ελαφρά και το δίνεις αντί νερού. Το σουρώνεις επίσης (το ξέχασα :) )
 
Το τσαι ετοιμο. Μονο μια απορια. Αυριο υπαρχει περιπτωση να κουτσουλανε πρασινα λογω ριγανης; :)
 
ασπρο-καφε. Ασπρο-μαυρο; να ειναι ασπρο-σκουρο πρασινο και να μην το εχω δει καλα;δεν ειμαι και πολυ παρατηρητικη σε χρωματα, αντιλαμβανομαι ομως σιγουρα το διαφορετικο(δε ξερω ποσο χαζη ακουγομαι τωρα...). Πρασινο σιγουρα βλεπω οταν τρωνε μαρουλι αλλα τωρα που εχουμε νεοσσους τους το εκοψα.. Θα κοιταξω το απογευμα μου κινησες την περιεργεια...😳
 
Back
Top