Γενικά Υπερβολικά ήσυχος παπαγάλος

seemsfunny

PB Member
Εγγραφή
13 Σεπ 2017
Μηνύματα
1.113
Πόλη
Ιωάννινα
Καλησπέρα και πάλι. Από όταν αγόρασα τον Λινκ (ringneck), αναγκάστηκα μόνο μια φορά να τον αφήσω σε ξένο σπίτι για λιγότερο από 15 ώρες. Ο κολλητός μου που τον κράτησε, μου είπε ότι έκανε υπερβολική φασαρία και πως δεν ήταν ήσυχος για περισσότερο από 20 λεπτά. Από την πρώτη μέρα όμως εως και σήμερα (περίπου 1.5 μήνας) δεν κάνει καθόλου φασαρία. Θα κάνει μόνο το πρωι που θα ξυπνήσουμε (γιατί κοιμόμαστε στον ίδιο χώρο) 2 κραυγές σαν να μου λέει "ξύπνα θέλω φρέσκο νερό" και μετά είτε είμαι όλη την ημέρα στο σπίτι, είτε γυρίσω από την δουλειά και κάτσω μαζί του στην αυλή (μέσα στο κλουβί πάντα ο Λινκ) είτε έχω κόσμο στο σπίτι δεν κάνει καθόλου φασαρία. Σαν ρεκόρ τον έχω ακούσει να κάνει 9 κραυγές από τις 7 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ που κοιμήθηκα. Είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά; (Όταν τον αγόρασα όλοι μου έλεγαν ότι θα χάσω τον ύπνο μου από την φασαρία που κάνει. Οι γείτονες ακόμη δεν ξέρουν ότι έχω παπαγάλο μέχρι που τον βλέπουν από κοντά.)
 
Οσο μεγαλωνει το λογικο να παραγει περισσοτερο θορυβο ειδικα αν δεν ειναι απασχολημενος με κατι! Τωρα αν δεν κανει δεν ξερω,ισως εχει διαφορετικη προσωπικοτητα! Ο δικος μου ειναι απο μικρος ανησυχος και το πρωι και απογευμα γκαριζει!
 
Σήμερα εκτός από 1 κραυγή που έκανε κατα της 9 που έκανε το μπάνιο του στην μια ποτίστρα την οποία την έχει διαλέξει για μπανιέρα (ότι άλλο δοκίμασα να του βάλω δεν μπήκε καν στο κόπο να το δοκιμάσει) δεν ακούστηκε καθόλου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχλούμε που δεν τον ακούω. Είναι όλη την ώρα γύρο γύρο στο κλουβί δεν σταματάει πουθενά αλλά έχει μπει στο "αθόρυβο". Υπάρχει περίπτωση αυτό να δηλώνει ότι δεν του αρέσει το περιβάλλον ή κάτι;
 
Εφόσον το πουλί είναι καλά, τρώει, πίνει, παίζει και μιλάει απλά λίγο, μην σ' ανησυχεί τίποτα. Αντιθέτως να χαίρεσαι τυχεράκια :D
Να μας τον βάλεις φωτογραφίες τον όμορφο.
 
συμφωνο με τα παιδια οτι εισαι τυχερος. σκεψου οτι καθε μερα τα μωρα μου δυο(2), ζουμε ανεπαναληπτες στιγμες τσιριδας, απετησης, θημου, παρεξηγησης,. Πιστευω οτι ειναι μικρος ακομα, η απλα την εχει κατα βρη και σου λεει χαλαρα. Για να μην του αρεσει δεν νομιζω. απλα την εχει καταβρη.
 
Όχι δεν καπνίζω στο σπίτι. Μόνο φίλοι όταν έρχονται αλλά πόρτες παράθυρα όλα ανοιχτά. Θα δεχτώ το τυχερός. Αφού δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όλα καλά.
 
Back
Top