Μπορούμε πλέον να υπογράφουμε όσοι φυσικά συμφωνούμε με την επιστολή διαμαρτυρίας εδώ: http://fightingforanimalrights.blogspot.com/
ΑΝΙΜΑ είπε:Αγαπητοί φίλοι
Η ΑΝΙΜΑ έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα σε δύο επιχειρήσεις κατάσχεσης άγριων πουλιών στο Σχιστό σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Σας κοινοποιούμε παρακάτω e-mail που μας έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος. Επικοινωνήσαμε ήδη μαζί του και είμαστε σε συννενόηση, απο κοινού και με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία για να παρέμβουμε άμεσα ώστε να σταματήσει αυτό το αίσχος.
ΑΝΙΜΑ- Μαρία Γανωτή
<email removed>
Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος είπε:Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος και συμφωνούμε απολύτως μαζί σας για τις οικολογικές σας ευαισθησίες, στο θέμα των αγρίων ζώων.
Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε ότι όποιος εμπορεύεται άγρια ζώα είναι παράνομος και άμεσα υπεύθυνη υπηρεσία για τη διακοπή αυτού του φαινομένου στην περιοχή μας είναι το Δασαρχείο Πειραιά.
Παρ' όλα ταύτα ο Δήμος Περάματος και συγκεκριμένα το γραφείο μου, διαχειρίζεται το σύνολο των μικροεμπόρων του Παζαριού Σχιστού και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως ούτε ένας εξ αυτών που έχει λάβει επίσημη άδεια από το Δήμο μας, εμπορεύεται τα συγκεκριμένα ζώα.
Τώρα βέβαια με ευχολόγια και υπογραφές δε λύνεται το πρόβλημα και σας προτείνω τα κάτωθι:
- Δημιουργήστε μια επιτροπή δύο - τριών ατόμων στην οποία θα παραχωρηθεί Δημοτικός Αστυνόμος, ο οποίος θα απελευθερώνει επί τόπου και μπροστά στην επιτροπή, τα άγρια αυτά ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, εκάστη Κυριακή μέχρι ολοκληρωτικής διακοπής του απαράδεκτου αυτού γεγονότος.
Υ. Γ. Για πιο άμεση υλοποίηση των ανωτέρω παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου.
Με τιμή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΥΠΑΣ
Γεια σας παιδια! Πριν λιγη ωρα ξεμπερδεψα απο υποχρεωσεις και εγω! Εχω μια σελιδουλα στο διαδυκτιο. Πως μπορω να βαλω link και εγω σαν τον Βασιλη στην σελιδα αυτη;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας