Γενικά Υπογραφές για την κατάργηση της εμπορίας ζώων στο Σχιστό

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης MyriamK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Υπάρχει κάποια δυσκολία δυστυχώς λόγω του συτήματος της ιστοσελίδας με την ταυτότητα του χρήστη που θέλει να υπογράψει.
Προσθέτω εδώ για σους δεν γνωρίζουν, ότι θα πρέπει να επιλέξουν το "Ανώνυμος" χρήστης και να προσθέσουν το όνομά τους. Εκτός φυσικά άν έχουν μπλόγκ στην Google.🙄

Ένα λίνκ που βγάζει απευθείας την εμφάνιση των υπογραφών: http://fightingforanimalrights.blogspot.com/

39 Υπογραφές μέχρι στιγμής:D

ευχαριστώ για την υποστήριξη:)

Όσοι δεν έχετε υπογράψει ακόμη και θέλετε να το κάνετε, μην το αμελείτε. Οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε αυτήν την κίνηση.

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την προσθήκη σχολίου, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια και μέσα από αυτό το thread, εκτός από την e-mail διεύθυνση που παρέχεται ήδη στο blog.

Το θέμα έγινε υπόμνημα για να βρίσκεται συνεχώς στη διάθεσή σας.

Αύριο θα βάλω κι εγώ link και μια αναφορά στη σελίδα μου. Έκανες καλή δουλειά και έχει και μεγαλύτερες προοπτικές πιστεύω από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Έχεις βάλει κάποιο στόχο για τις υπογραφές (πόσες θα πρέπει να μαζευτούν); Που θα σταλούν; Από εδώ (Θεσσαλονίκη) θα προσπαθήσω να το διαφημίσω όσο μπορώ.

Θα τις στείλουμε στον Δήμαρχο Κορυδαλλού και στο Δασαρχείο Πειραιά.Ίσως να πρέπει να απευθυνθούμε και σε κάποιο υπουργείο (Ανάπτυξης 😉
Για στόχο δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Ευελπιστώ σε 1000, μακάρι να φτάσουμε παραπάνω.
Μια ακόμη ιδέα προώθησης είναι να το στέλνουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου σε γνωστούς και φίλους για να διαδοθεί όσο το δυνατόν περισσότερο..

Σταύρο ευχαριστώ πολύ που έγινε Υπόμνημα καθώς και για όλη την βοήθεια.
Επίσης να προσθέσω ότι είχα πολύτιμη βοήθεια από τους Maritsa21(Μαρία), Pegasus1982(Αντώνης) και Morpheas(Μαρία) όσον αφορά στην μορφοποίηση/διαμόρφωση του κειμένου και τους ευχαριστώ πολύ.

Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.:)
Διαδώστε το όπου μπορείτε.

Έχω ήδη ενημερώσει (και με email) όλους τους συλλόγους που προστατεύουν το περιβάλλον, την φύση και φυσικά τα ζώα. Όσο περισσότεροι και δυνατότεροι τόσο καλύτερα. Ακόμα συνεχίζω στην ενημέρωση σε όλους.

74 υπογραφές σε λίγο παραπάνω από 24 ώρες λειτουργίας. 🙂
Όχι κι άσχημα παιδιά ε;

Μια χαρά είναι! Έβαλα και link στη σελίδα μου. Και Δευτέρα ή Τρίτη αν είμαστε τυχεροί θα το αναφέρουν και στο ράδιο εδώ στη Θεσσαλονίκη.

Τα τελευταία νέα:

95 Υπογραφές και το τελευταίο σχόλιο μας αφήνει ελπίδες:

ΑΝΙΜΑ είπε:
Αγαπητοί φίλοι
Η ΑΝΙΜΑ έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα σε δύο επιχειρήσεις κατάσχεσης άγριων πουλιών στο Σχιστό σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Σας κοινοποιούμε παρακάτω e-mail που μας έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος. Επικοινωνήσαμε ήδη μαζί του και είμαστε σε συννενόηση, απο κοινού και με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία για να παρέμβουμε άμεσα ώστε να σταματήσει αυτό το αίσχος.
ΑΝΙΜΑ- Μαρία Γανωτή
<email removed>

Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος είπε:
Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Περάματος και συμφωνούμε απολύτως μαζί σας για τις οικολογικές σας ευαισθησίες, στο θέμα των αγρίων ζώων.
Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε ότι όποιος εμπορεύεται άγρια ζώα είναι παράνομος και άμεσα υπεύθυνη υπηρεσία για τη διακοπή αυτού του φαινομένου στην περιοχή μας είναι το Δασαρχείο Πειραιά.
Παρ' όλα ταύτα ο Δήμος Περάματος και συγκεκριμένα το γραφείο μου, διαχειρίζεται το σύνολο των μικροεμπόρων του Παζαριού Σχιστού και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως ούτε ένας εξ αυτών που έχει λάβει επίσημη άδεια από το Δήμο μας, εμπορεύεται τα συγκεκριμένα ζώα.
Τώρα βέβαια με ευχολόγια και υπογραφές δε λύνεται το πρόβλημα και σας προτείνω τα κάτωθι:
- Δημιουργήστε μια επιτροπή δύο - τριών ατόμων στην οποία θα παραχωρηθεί Δημοτικός Αστυνόμος, ο οποίος θα απελευθερώνει επί τόπου και μπροστά στην επιτροπή, τα άγρια αυτά ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον, εκάστη Κυριακή μέχρι ολοκληρωτικής διακοπής του απαράδεκτου αυτού γεγονότος.

Υ. Γ. Για πιο άμεση υλοποίηση των ανωτέρω παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου.

Με τιμή

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΥΠΑΣ

Γεια σας παιδια! Πριν λιγη ωρα ξεμπερδεψα απο υποχρεωσεις και εγω! Εχω μια σελιδουλα στο διαδυκτιο. Πως μπορω να βαλω link και εγω σαν τον Βασιλη στην σελιδα αυτη;

Γεια σας παιδια! Πριν λιγη ωρα ξεμπερδεψα απο υποχρεωσεις και εγω! Εχω μια σελιδουλα στο διαδυκτιο. Πως μπορω να βαλω link και εγω σαν τον Βασιλη στην σελιδα αυτη;

Εξαρτάται το σάιτ που έχεις Μαρία! Είναι μπλόγκ?

Υπέγραψα κι εγώ.
Έστω και αν δε βγει τίποτα, τουλάχιστον δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια

Θελω να μου επιτρεψετε να πω κατι: Xρειαζεται την συμβολη ολων μας οχι μονο για να δωσουμε ενα μηνυμα σε ολους αυτους που σχετιζονται με το παζαρι στο Σχιστο, μα πανω απ'ολα γιατι ο κοσμος πρεπει να αποκτησει συνειδηση και μια αλλη αντιληψη για οτι συμβαινει γυρω του. Ας ενισχυσουμε λοιπον περισσοτερο την προσπαθεια αυτη! 🙂

Έχω Νέα σχετικά με το θέμα μας. Μετά από συνομιλία που είχα με τήν ΑΝΙΜΑ περιμένουμε κάποιες εξελίξεις. Ίσως όμως χρειαστούμε μεγαλύτερη βοήθεια και στήριξη από όλους μας για να κάνουμε κάτι συντονισμένο. Παρακαλώ πολύ όποιος είναι πρόθυμος να συμμετάσχει ας γράψει σαν απάντηση ότι συμφωνεί για να τον ενημερώσω για νεότερα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε πμ

Ελπιζω να γινει κατι και συντομα. Αλλα εγω μενω Λαρισα και ειναι λιγο δυσκολο.

Παιδιά ξανά, όποιος ενδιαφέρεται να λάβει ενεργά μέρος στην καταπολέμηση του φαινομένου και μένει Αθήνα, θα χρειαστούμε οπωσδήποτε βοήθεια. Παρακαλώ στείλτε πμ.
Νομίζω ότι όσοι μπορούμε, έχουμε χρέος να βοηθήσουμε.

Σας ευχαριστώ

Σχετικά θέματα

Back