Συμπληρώματα Φάρμακα ή απλώς φάρμακα;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης larys
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

larys

PB Member
Πόλη
Σιδηρόκαστρο
Τη γίνεται με τα φάρμακα φϊλοι μου;
Για δεύτερη φορά χρησημοποιό το συγκεκριμένο φάρμακο και δεν βλέπω βελτίωση.

Χρησημοποιό την AIDONINE της TAFARM.
Την πρώτη φορά ήταν για το πύρωμα και δεν έκανε τίποτα.
Τώρα την χρησημοποιό για τόνωση και δυναμωτικό και δεν είδα βελτίωση.

Κάποια ιδέα;

Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι βιταμίνες Ε, γιατί δεν χρησιμοποιείς καλύτερα μια καλή αυγοτροφή που μπορείς να προσθέσεις και διάφορα συμπληρώματα.

Τι ακριβώς περιμένεις να δεις; Ένα πολυβιταμινούχο δεν έχει κάποια ορατά αποτελέσματα. Δεν είναι φάρμακο αλλά συμπλήρωμα στην πραγματικότητα. Εσύ τί ακριβώς θέλεις να πετύχεις; Αν είναι απλά για τόνωση των πουλιών και λόγω εποχής που μπαίνουν στην πτερόροια θα πρότεινα να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα ειδικά για την πτερόροια.

Αυτοι τη στιγμή που γραφω, είναι με τα μάτια κλειστά στην πατήθρα. Γενηκά είναι πολύ ήρεμος και λίγο κινητηκός.Αυτές τις βιταμίνες μου της σύστησε πετ σοπάς. Και τότε για το πύρωμα και τώρα για την κατάσταση που είναι ο πέτνος. (Τον είδε και μου τις έδωσε)

Άρα το θέμα δεν είναι το φάρμακο αλλά η ασθένεια. Ο πετσοπάς προφανώς για τα πάντα δίνει βιταμίνες σαν πανάκεια. Αν θες γράψε εδώ Ασθένειες - Τραυματισμοί Καναρινιών στο Καναρίνια όλων των τύπων του PB συμπληρώνοντας τη φόρμα PetBirds Forum - Ανακοινώσεις στο Forum : Ασθένειες - Τραυματισμοί Καναρινιών

Υποθέτω ότι εκεί που είσαι δεν υπάρχει κτηνίατρος έτσι; Προσπάθησε να είσαι όσο γίνεται πιο αναλυτικός στη φόρμα μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Αυτοι τη στιγμή που γραφω, είναι με τα μάτια κλειστά στην πατήθρα. Γενηκά είναι πολύ ήρεμος και λίγο κινητηκός.Αυτές τις βιταμίνες μου της σύστησε πετ σοπάς. Και τότε για το πύρωμα και τώρα για την κατάσταση που είναι ο πέτνος. (Τον είδε και μου τις έδωσε)

Το ότι είναι τέλη Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι με κλειστά
τα μάτια στην πατήθρα, δεν σημαίνει οτι έχει κάποια ασθένεια
για να θέλει βοήθεια.Αν έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο,
γράψτο να το συζητήσουμε.

Υ. Γ Περιτό να σου πώ το οτι το είδε ο πετσοπάς δεν μου λέει τίποτα.
Εκτός αν είναι δυπλωματούχος κτηνίατρος.
😀!sorry Βασίλη!

Πατριωτακι μου Lary μη σου φαινεται παραξενο να ζαρωνουν τα πουλια το καταμεσημερο τουλαχιστον. Στο δικο μου χωρο (εσωτερικο ) δεν εχει καταγραφει θερμοκρασια πανω απο 30 και αυτο οταν εξω εχει σχεδον 40 και εντούτοις τα πουλια τα βλεπω να ζαρωνουν καπως τις μεσημβρηνες ωρες αντιθετα με το υπολοιπο της ημερας που ειναι ζωηρα σχετικως (αν σκεφτουμε οτι περνανε και πτερορροια τα περισσοτερα εξ ' αυτων ). Αν ομως διαπιστωνεις κατι πιο υποπτο περιεγραψε το και ολο και κατι θα σκεφτουμε, τοσα μυαλα εδω μεσα :D
ΥΓ Αν θες τη γνωμη μου καλη ειναι η αιδονινη αλλα για αλλη δουλεια, πιο καλη '' γενικη καλυψη '' θα εχεις με το multivit της bogena , για τονωση πρωτιστως αλλα και για πτερορροια ( οχι ομως εξειδικευμενα).

Πρώτο καλοκαίρι φίλοι μου είναι που έχω πουλιά. Στεναχωρίθηκα που τον είδα έτσι. Το σπίτι είναι φοβερά δροσερό και σκεύτηκα πως δεν επιρεάζεται, αφου και η κανάρα και το μικρό,όπως και τα άλλα πουλιά τα άγρια είναι όλο ζωντάνια.
Να πω την αλήθεια, άρχησε να έχει αυτό το στιλ από τίς μέρες που τον είχα βάλει να ζευγαρώσει.
Δεν τα κατάφεραι και τον έβγαλα από την θυληκιά. (Δεν ήταν πυρωμένος{μήπως έπαθε κάποιο ψυχολογικό;}τη να σκευτό;)
Γιώργο αύριο έχω υπήρεσία και από δευτέρα θα πάω στη Αλεξανδρούπολι για το multivit. Σουφλί,Διδυμότειχο,Ορεστιάδα δουλεύουν μόνο Tafarm.
Ο θεός βοηθός🙄

Back