Ασθένειες Φαρμακευτκη Εταιρεια

Πόλη
Πεσκάρα
Καλημερα σε ολους, αυτη ειναι μια ιταλικη εταιρεια φαρμακων για πουλια και οχι μονο την οποια χρησιμοποιω για τα πουλια μου οταν εχω αναγκη. Στην Ελλαδα εχουμε προιοντα της; Σπουδαζω Ιταλια αλλα επισκεπτομαι συχνα το φορουμ για συμβουλες και αποψεις αλλα δεν βρισκω εδω παντα τα ιδια προιοντα οποτε προσαρμοζομαι με τα ιταλικα.Απο αυτη την εταιρεια χρησιμοποιω το tetraspiral το οποιο ειναι για αναπνευστικες αρρωστιες απο βακτηρια, μικοπλασμα.. Το αγορασα να το δοκιμασω με αφορμη το γεγονος οτι ενα καναρινι μαλινουα που εχω αν και τραγουδαει το ακουω σαν μπουκωμενο σαν να εχει βλεννα στη μυτη. Δεν εχει ασθμα κατα τη γνωμη μου γιατι δεν εχει αλλα συμπτωματα οπωσ βαρια αναπνοη, δυσπνοια κτλ.. αλλα ουτε ακαρεα γιατι ουτε φτερα χανει ουτε ξυνεται ουτε προσπαθει να αποβαλλει κατι απο το λαιμο..συνεπως πιστευω οτι ειναι απλα καποια μολυνση. Στελνω την αγγλικη εκδοση της σελιδας για να μπορει να διαβαστει απο ολους!
"http://www.candioli.it/inglese/indice.asp?lin=vet&cat=or&sc=orpl"

Δεν έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα και δεν έχω ακούσει
να χρησιμοποιείται απο κάποιον στην χώρα μας. Θα είχε ενδιαφέρον αν
έγραφες τις παρατηρήσεις σου, σε περίπτωση που τελικά
κάνεις κάποια αγωγή στα πουλάκια σου.

Την ξεκινησα εχθες την θεραπεια και διαρκεια 5 μερες. Το φαρμακο εχει ossitetraciclina που καταπολεμα τα βακτηρια και spiromicina που ειναι για μυκητες
, επισης εχει μεσα βιταμινη β1, β2, β6και βιταμινη PP(παντοθενικο οξυ), οπως ειπα και στο πρωτο μηνυμα την κανω γιατι το καναρινι ηταν σαν μπουκομενο.. Εδω στην Ιταλια το πουλμοζαν δεν το ξερουν και ιβερμεκτινη ειχαν μονο συσκευασιες για σκυλους που εκαναν 50 ευρω... Επισης για το ακαρι μου εδιξε ενα σπρευ το candid acaro.

Απο ό,τι είδα οι βασικές θεραπευτικές ουσίες είναι ίδιες,
με όλα τα γνωστά στην χώρα μας φάρμακα, για τις ανάλογες ασθένειες. 🙂
Εκείνο που παρατηρώ είναι οτι τα περισσότερα απο αυτά,
είναι αρκετά φθηνότερα απ' ότι εδώ. 😡
Υ. Γ Περιμένουμε και τα πρώτα σου συμπεράσματα στο τέλος της εβδομάδας.

σημερα ειναι ητελευταια μερα θεραπειας.. Τα πυλια ειναι μια χαρα και τα συμπτωματα σταματησαν μπουκωμα που ειχα αναφερει οτι εχουν.. Τωρα απο αυριο θα δωσω πολυβιταμινες για μια εβδομαδα.. εν τω μεταξυ εδω και μια εβδομαδα εχει συνεχεια συννεφια και εχει πεσει και η θερμοκρασια η εξωτερικη αλλα τα εχω μεσα... Τρελο μαη κανει στην Ιταλια παιδια... Βροχη κρυο και συννεφα ατελειωτα...

Back