Ασθένειες Φεύγουν πούπουλα από τα μάτια της κανάρας

Είναι αδύνατο να βοηθήσουμε βλέποντας απλώς μία φωτογραφία. Πες μας μερικά πράγματα, για την ηλικία του πουλιού, το χώρο διαμονής του, τη διατροφή του, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα (προετοιμασία, αναπαραγωγή ικλπ) ή ότι άλλο πιστεύεις ότι θα φανεί χρήσιμο.
 
1 χρονου θυληκια με προετοιαμασια για αναπαραγωγη..ειναι στη 2η γεννα 5η μερα(στη 1η εκανε 4 αυγα και ψοφησαν τα πουλακια μεσα στα αυγα.δλδ δε προλαβαν να βγουνε απο το αυγο)εχει 2 μερες που μου φαινεται οτι χανει πουπουλα γυρω απο τα ματια.ο αρσενικος που ειναι στο ιδιο κλουβι ειναι μια χαρα.τα εχω μεσα στο σπιτι..κλωσσαει κανονικα.δεν εχω παρατηρησα αδιαθεσια στο πουλι
 
Ειναι η 9η μερα απο τη μερα που γεννησεωτο πρωτο αυγο
 
Ειναι φυσιολογικο που της εχουν φυγει λιγα πουπουλα γυρω απο τα ματια?
 
Ειναι φυσιολογικο που της εχουν φυγει λιγα πουπουλα γυρω απο τα ματια?
Στην φάση που είναι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, δείχνει να έχει μια μικρή αραίωση γύρω από τα μάτια.
Δώσε μια καλή πολυβιταμίνη, Multi- Vit ή κάποια άλλη.
Όταν ολοκληρωθεί η 2η προσπάθεια αναπαραγωγής κάνε ένα έλεγχο στο ράμφος της, το επάνω φαίνεται πιο ανεπτυγμένο από το κάτω, μάλλον θα χρειαστεί λίγο κόψιμο.
στη 1η εκανε 4 αυγα και ψοφησαν τα πουλακια μεσα στα αυγα.δλδ δε προλαβαν να βγουνε απο το αυγο
Αν η κανάρα τα επώαζε κανονικά χωρίς διακοπές μάλλον κάποιο θέμα υπάρχει που χρειάζεται διερεύνηση, η εξέταση κουτσουλιάς, επιχρίσματος από τον λαιμό και η κλινική εξέταση από ένα Κτηνίατρο με γνώσεις στα πουλιά θα μπορούσε να δώσει κάποιες απαντήσεις.
 
Back
Top