Γενικά Φιλία μεταξύ budgie και lovebird, πρέπει να κάνω κάτι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης birdgirl
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

birdgirl

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2014
Μηνύματα
73
Πόλη
Αθήνα
Το αρσενικο μου budgie τα εχει φτιαξει με ενα lovebird ταιζονται και ξινονται πρεπει να κανω κατι η οχι;
 
Πρώτ' απ' όλα θα σε παρακαλέσω και δημόσια και για πολλοστή φορά να μην ποστάρεις τις ερωτήσεις σου στα πεδία των άρθρων.
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα στην κατανόηση της λειτουργίας του φόρουμ, παρακαλώ διάβασε αυτό https://community.petbirds.gr/threads/Οδηγός-Χρήσης-των-forum-του-petbirds.6283/] .

Όσον αφορά την ερώτησή σου, κατ' αρχήν δεν "τα έχουν φτιάξει", απλά κάνουν παρέα.
Ωστόσο θα σου έλεγα να μην ρισκάρεις αυτήν την φιλία, γιατί αν κάτι αλλάξει λόγω ενηλικίωσης ή ορμονών σε κάποιο από τα πουλιά, το lovebird θα μπορούσε να βλάψει θανάσιμα το budgie και είναι κρίμα.
Αν λοιπόν πρέπει να κάνεις κάτι είναι να μην τα έχεις στο ίδιο κλουβί.
 
Γεια σας θα ειθελα να κανω μερικες ερωτησειε σε σχεση με την αναπαραγωγη των λοβμπερτς. Πριν μια εβδομαδα η θυλικια λοβμπερτ εκανε τρια αυγουλακια και ειναι ολη τη μερα στη φωλια βγαινει μονο για να κανει την αναγκη της ξερετε πως να καταλαβω αν ειναι γονιμα και αν ναι ποτε θα σκασουν; Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα που εχει ζευγαρωσει με μπατζι!
 
Οι μελοψιττακοί και τα αγαποπούλια ζευγαρώνουν αλλά δεν παράγουν απογόνους. Δεν υπάρχει συμβατότητα.
Συνεπώς μην περιμένεις να βγει κάτι από αυτή την γέννα.
 
Είχες δικό σου θέμα birdgirl και είναι προτιμότερο να θυμόμαστε τι έχουμε πει στο παρελθόν.

Σου είχα πει να χωρίσεις τα πουλάκια σε διαφορετικά κλουβιά.
Δεν το έκανες.
Επί της ουσίας, τα budgies μπορούν να ζευγαρώνουν και με λούτρινα. Αυτό που κάνουν δεν είναι ζευγάρωμα και δεν πρόκειται να βγει τίποτα. Αν μας το είχες πει νωρίτερα, θα είχες λύσει την απορία σου.
Το θηλυκό lovebird, καθώς είναι σε οίστρο, έκανε κάποια αυγά τα οποία και κλωσσάει. Επειδή ήδη έχει ταλαιπωρηθεί μεγάλο διάστημα, πάρε τα αυγά πέταξέ τα, βγάλε την φωλιά και ανέβασε την διάρκεια της νύχτας, ώστε να βγουν από την αναπαραγωγική διάθεση τα πουλιά.
Δώσε ασβέστιο σε σουπιοκόκκαλο στο θηλυκό lovebird, γιατί έχει καταναλώσει διαθέσιμα για την παραγωγή αυγών, δώσε και λίγο ωμό σουσάμι επίσης.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κι εγώ με την σειρά μου κάτι, όταν κάνεις ερωτήσεις εδώ στο φόρουμ, θέλεις να πάρεις απαντήσεις για να κάνεις το σωστό ή έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου;
 
Back
Top