Γενικά Φιλοξενία κοκατίλ στο Ρέθυμνο

redionreddies

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2020
Μηνύματα
84
Πόλη
Ρέθυμνο
Γεια σας, δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το φόρουμ για τέτοια θέματα. Ζητώ καποι@ να μπορεί να φιλοξενήσει το κοκατίλ μου για περίπου 10 μέρες, γιατί θα λείπω στο εξωτερικο. Είναι κάποιος από εδώ μέσα που να είναι Ρέθυμνο;
 
@redionreddies μπορείς να το εμπιστευτείς σε κάποιον άγνωστο; Εγώ προσωπικά οταν χρειάστηκε να αφήσω το δικό μου 3-4 μέρες μου το ανέλαβαν σε ενα pet shop,όχι ότι εκεί θα σου είναι γνωστοί απλά ξέρουν πως να το φροντίσουν
 
@Katerina70 Ο γνωστός που δεν έχει γνώση - εξοικείωση με τα πουλιά ενδεχομένως να είναι "έμπιστος" αλλά και επικίνδυνος. Τώρα αν κάποιος προσφερθεί να βοηθήσει και κλέψει το πουλάκι... τι να πω. Έρχομαι Ρέθυμνο να τον κοπανίσουμε παρέα. :)
Μην είστε αρνητικοί στην ιδέα, σίγουρα έχει ένα ρίσκο και είναι μεγάλη ευθύνη αλλά από την άλλη όλοι μας μπορεί να βρεθούμε σε μια κατάσταση ανάγκης και να μην υπάρχει δικός μας άνθρωπος να βοηθήσει.
 
@Katerina70 πιστεύω απλά ότι κάποιος από εδώ μέσα λογικά θα έχει και αυτός κάποιο πτηνό. Άλλωστε στο Ρέθυμνο είναι επαρχιακή πόλη, ο κόσμος είναι πιο άμεσος και έμπιστος. Για πετσοπ... δεν ξέρω, δεν εχω την καλύτερη εικόνα από τα πετσοπ του Ρεθύμνου.

@Chrisad χαχαχα συμφωνώ απόλυτα! Έχω μια φίλη που είναι πρόθυμη να το φιλοξενήσει Αλλά έχει 3 μικρά γατάκια στο σπίτι. Αυτό από μόνο του με αγχώνει πολύ. Επίσης η φίλη μου είναι άπειρη από παπαγάλους. Η Γουινι μου ειναι πολύ φιλική και κοινωνική με τους ανθρώπους, αλλά δεν ξέρω πώς αντιδράει με τα άλλα ζώα.
 
αλλά δεν ξέρω πώς αντιδράει με τα άλλα ζώα.

Όπως όλα τα πουλάκια που δεν έχουν μεγαλώσει με άλλα ζώα, θα τρομάξει. και οι γάτες από την άλλη πιστεύω θα λυσσάξουν.
Εμάς ήρθε μια φίλη με ένα jack russell πριν καιρό στο σπίτι, τα μωρά τα είχα στο δωμάτιό τους το οποίο όμως έχει πόρτα στο μπαλκόνι, το σκασμένο, τα μύρισε και καθόταν όλοι την ώρα έξω από την πόρτα τους και έκλεγε... έτσι είναι η φύση.

Υπάρχει και ένα παιδί εδώ που είναι εκτροφέας και είναι Χανιά, ο @zack27 τις αποστάσεις δεν τις ξέρω στην Κρήτη αλλά αν δεν είναι πρόβλημα η απόσταση, στείλε του ένα μήνυμα και πείτε τα.

Από το να το πας σε πετ σίγουρα θα είναι καλύτερη λύση.
 
Back
Top