Φροντίδα Φιλοσοφία και καθημερινότητα κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης vagbou
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vagbou

PB New Member
Εγγραφή
9 Ιουν 2008
Μηνύματα
53
Πόλη
Καβάλα
Όπως και να'χει τα κοκατίλ είναι τεράστια φιλοσοφία. Το καθ'ένα έχει τον χαρακτήρα του που πιστεύω διαμορφώνεται κ ανάλογα με τον χαρακτήρα κ συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του!
Θα σας περιγράψω εν συντομία την συμπεριφορά του δικού μου απο το πρωί εως το βράδυ κ πείτε κ των δικών σας εάν θέλετε για ανταλλαγή εμπειριών.
Ξεσκέπασμα-ξύπνημα στις 6:30 π. Μ. με το φώς της λάμπας του δωματίου.Αλλαγή νερού κ ξεκινάει το τραγούδι ή παίξιμο με τα παιχνίδια. Στις 7:00 έχω ανοίξει τα πατζούρια κ δυστυχώς το αποχωρίζομαι για να πάω στην δουλειά. Επιστρέφω στις 15:20 κ με υποδέχεται με έντονα σφυρίγματα-πετάρισμα. Μετά το φαγητό (16:00) ξαπλώνω κ συνήθως το πιάνει "φλυαρία". Νιώθω λίγο άβολα όχι τόσο επειδή δεν με αφήνει να κοιμηθώ αλλά επειδή είναι καλοκαίρι κ ακούγεται στα διπλανά διαμερίσματα 😕. Ευτυχώς δεν είχα κάποια παρατήρηση απο γείτονες (ακόμα). Το απόγευμα καθώς ασχολούμαι με τον υπολογιστή, παίζω και μαζί του, κυρίως σφυρίζοντας τους κλασικούς σκοπούς τους. Έξω δεν το πολυβγάζω τώρα επειδή έχω ανοικτές πόρτες για πρόληψη. Το βραδάκι κατά τις 21:30 με 22:00 σκεπάζεται κ νάνι. Το λαμπάκι (τύπου καντηλάκι) είναι μόνιμο και δεν τίθεται θέμα night frights.
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε,θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας εμπειρίες...
 
Back
Top