Φροντίδα Φοβάμαι ότι δεν ξέρω να φροντίζω καλά τα cockatiel μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ROI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ROI

PB New Member
Εγγραφή
24 Δεκ 2008
Μηνύματα
54
Πόλη
Ιωάννινα
HELP ME PLEASE ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ COCKATIEL!FOBAMAI ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΛΑ
 
καταρχας καλως ηρθες!
τι ακριβως σε ανισηχει;διαβασε το αρθρο για τα κοκατιλ...
 
Ξεκίνα την μελέτη των σημαντικών άρθρων που θα βρεις στην αρχική σελίδα του site, που αφορουν την φροντίδα, την διαμονή και την διατροφή των πουλιών. Επειτα δώσε εμφαση στην μελέτη των θεμάτων του φόρουμ των παπαγάλων. Θα βρέις απάντήσεις σε όποια ερωτήματα και να προκύψουν! Και αν έχεις ακόμα απορίες... Εδω υπάρχουν πολλά πρόθυμα μέλη να σε βοηθήσουν!
Θετικη διάθεση να έχεις και αγάπη για τα πουλάκια σου και ολα θα γίνουν!
 
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ! Τα πουλακια μου τα αγαπώ πάρα πάρα πολύ.2 μήνες καλά καλά δεν τα έχω και απορώ πως αντεχα τόσα χρόνια χωρίς την παρέα τους! Τα έχω σε μεγάλο κλουβί,τους έχω την πορτούλα ανοιχτή να βγαίνουνε εξω, άλλα με αποφευγουνε και με στεναχωρεί αυτό. Εχω όμως πολύ υπομονή! Ί
 
εγω παντως νομιζω πως τα φροντιζεις οσο περισοτερο μπορεις και τωρα θα μαθεις καποια πραγματα παραπανω και θα τα φροντιζεις ακομα καλυτερα!
μπραβο σου που σε ενδιαφερει το να κανεις τι διαμονη τους καλυτερη!
 
ROI καλώς όρισες, μην αγχώνεσαι το ίδιο νομίζουμε κι'εμείς ότι δηλαδή κάτι δεν κάνουμε καλά, γι'αυτό επικοινωνούμε συνεχώς και για τα πιό απλά θέματα.
Με ηρεμία γράφεις τι κάνεις, τι σε απασχολεί, για ποιό πράγμα αμφιβάλλεις και σου απαντούν οι πιό έμπειροι και έτσι προχωράμε όλοι!
 
Καταρχην καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα, ROI οπως λες και εσυ δεν τα εχεις ουτε 2 μηνες οποτε λογικο ειναι να φοβουνται ακομη. Ποσο χρονων ειναι; Φανταζομαι οσο πιο μεγαλα ειναι τοσο πιο δυσκολο ειναι να σε συνηθισουν. Εσυ συνεχισε να τα φροντιζεις και να περνας αρκετη ωρα μαζι τους.
 
παιδιά χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας και τα πουλάκια σας! Μόλις γυρίσαμε απο την κόνιτσα περάσαμε ττέλεια. Εχουμε κα χιονάκι εδω! Πέρασα απο το pet shop, τους πήρα κάτι σταγόνες για τα παράσιτα, ασβέστιο(για τα αυγα πρώτα ο Θεός)κα μια κούνια! Με την κούνια ξετρελάθηκαν!
 
Αυτός που τα αγόρασα μου είχε πεί οτι είναι 12 μηνών όταν τα αγόρασα. Πώς μπορώ να καταλάβω άν είναι τόσο όμως;
 
το ποσο μηνων ειναι ειναι λιγο δισκολο... Μηπως φορανε δαχτλιδι στο ποδι τους;
 
οχι δεν φορουσανε τιποτα! Ειναι φιλος όμως αυτός που τα αγοράσαμε και δεν θέλω να πιστεύω οτι μου είπε ψέματα! Του έκανε εντύπωση κιόλας που ζευγαρώνουν τόσο μικρά και μου είπε οτι ίσως δεν είναι γόνιμα!
 
δεν ξερω πωσ να ανεβάσω μια έχω όμως πολλές πίστεψε με!βοήθεια!
 
Δες εδω .https://community.petbirds.gr/threads/Δημιουργία-ενός-Νέου-Θέματος-και-Απάντηση-σε-ένα-Μήνυμα.5087/

Περιμένουμε να γνωρίσουμε τα πουλάκια σου στις Παρουσιάσεις πουλιών!
 
πήγαινε στο προφίλ μου να τα δείς! Δεν είναι και τόσο καλή αυτή, πρέπει να τις περάσω στον η/υ να στείλω καμιά καλύτερη
11
 
καλη σπερα. Εχω ενα αρσενικο ΚΟΚΑΤΙΛ εδω και ενα μηνα και ακομα δεν με αφηνει να τον χαιδεψω. Να αφησω ανοιχτο το κλουωι να βγει η θα ειναι λαθοσ και δεν θα μπωρω να το πιασω μετα; Αν βγει απο το κλουωι του πωσ το πιανω μετα/ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΔΗΣΕΙΣ...
 
Back
Top