Φροντίδα Φοβούνται οι παπαγάλοι τα βαμμένα νύχια;

christina07

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2020
Μηνύματα
1.213
Πόλη
Κομοτηνή
Καλησπέρα σας. Έχω παρατηρήσει ότι ο μικρός φοβάται πολύ τα έντονα χρώματα στα νύχια μου. Προς το παρόν ακόμη φοβάται τα χέρια μου αλλά έχω παρατηρήσει ότι ο λόγος είναι τα νύχια. Τι γνώμη έχετε για αυτό; Λέτε να φοβάται για αυτόν τον λόγο και έχουμε κολλήσει σε αυτό το σημείο; (Το σημείο ώστε να ανεβεί στο χέρι μου)
 
Ναι, φοβούνται, Από ότι έχω διαπιστώσει παρακολουθώντας σχετικές συζητήσεις, οι παπαγάλοι φοβούνται γενικά τα χέρια. Πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν βραχιόλια, δαχτυλίδια, βαμμένα νύχια.
 
Θυμάμαι μάλιστα μια περίπτωση που ένας παπαγάλος έκανε επίθεση στα βαμμένα νύχια κάθε φορά που πλησίαζαν.

Μέχρι να απαντήσουν και άλλοι που έχουν προσωπική εμπειρία, μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση με τον όρο "βαμμένα νύχια" και θα βρεις αρκετές ακόμη πληροφορίες διαχείρισης του θέματος.
 
Ο Anglel, έχει πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου την κυνηγάει συνέχεια αλλά δε δεχόταν με τίποτα χάδια από εκείνη. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας που τα νύχια της άρχισαν να φεύγουν ένα ένα, έγινε το ανέλπιστο κάθετε και της γκρινιάζει τώρα αν δεν τον χαϊδεύει όλη την ώρα.
 
@Chrisad Με μια αναζήτηση που έκανα αυτό προκύπτει..ότι φοβούνται τα έντονα χρώματα στα νύχια! Πάντως ο δικός μου με τα κόκκινα και τα απαλά χρώματα δεν έχει πρόβλημα! Με το σκούρο μπλε όμως έγινε θηρίο! Σήμερα επιτέθηκε και στο νύχι μου! Όποτε μάλλον θα αφαιρεθεί το χρώμα έστω και προσωρινά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
 
Δεν το έχω προσέξει ποτέ αυτό. Θα το κοιτάξω τον επόμενο καιρό και θα απαντήσω κι εγώ για τα δικά μου. Σίγουρα όμως μπορώ να πω πως δαχτυλίδια, κομποσκοίνια και ότι άλλο φοράει κάθε τόσο η Δέσποινα πεθαίνουν να πηγαίνουν να τα δαγκώνουν για να τα καταστρέψουν.
 
Εχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε παπαγάλου. Έχω τρία παρροτλετ. Τα δύο δε δίνουν σημασία ενώ το ένα λειτουργεί σαν να μην αναγνωρίζει το χέρι μου όταν τα νύχια μου είναι βαμμένα. Μου κάνει κανονική επίθεση.
 
Back
Top