Γενικά Φτερούγισμα budgie κατά τη διάρκεια του ύπνου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης vickyl
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vickyl

PB New Member
Εγγραφή
18 Απρ 2014
Μηνύματα
196
Πόλη
Καστοριά
Καλησπέρα σε όλους. Απόψε, όπως και κάθε βράδυ εδώ και τόσους μήνες, σκέπασα το παπαγαλάκι μου και το έβαλα για ύπνο. Ξαφνικά όμως, πριν απο περίπου μισή ώρα άκουσα ένα γρήγιρο και δυνατό φτερούγισμα. Όπως κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας προφανώς γθα να δυναμώσρι τα φτερά της. Ξέρει κάποιος να μιυ πει για ποιο λόγο συνέβη αυτό; Να μην ξεχάσω να πω πως κατέβηκε στην πατήθρα και άρχισε να ψάχνει το μέρος γύρω της. Λες και έβλεπε πρώτη φορά το δωμάτιο. Ήταν τρομαγμένη. Της μίλησα λίγο και μετά πήγε στην ταϊστρα. Τώρα ανέβηκε πάλι ψηλά αλλά την έχω τελείως ξεσκέπαστη και σε απόλυτο σκοτάδι.
 
Γεια σου, πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι ενός νυχτερινού πανικού σ' ένα πουλάκι. Γι' αυτό δεν τα αφήνουμε ποτέ να κοιμούνται σε απόλυτο σκότος γιατί μετά δεν βρίσκουν την πατήθρα που κουρνιάζουν για ύπνο και μένουν ανήσυχα ή και στον πάτο όλο το βράδυ.
Ένα φωτάκι νυκτός είναι ό,τι πρέπει.
Δες αν ξανασυμβεί σε μεγάλη συχνότητα και το μόνο ύποπτο που μπορεί να υποθέσει κάποιος είναι οι ψείρες αλλά δεν νομίζω, αν θυμάμαι είχες κάνει διάφορες αποπαρασιτώσεις στην αρχή, έτσι δεν είναι;
 
Ναι, δε νομίζω να έχει ψείρες. Θα την ελέγξω όμως. Πρώτη φορά την άφησα χωρίς καθόλου φως... Μόνο και μόνο για δοκιμή γιατί σκέφτηκα μήπως την ενοχλεί.
 
Α ίσως γι αυτό αν ξύπνησε θα τρόμαξε. Λίγο φως ίσα να βλέπει τον χώρο της.
 
  • Like
Αντιδράσεις: vickyl
Εντάξει. Άναψα πάλι το φωτάκι και την σκέπασα :) Ευχαριστώ Μαρία!
 
Back
Top