Γενικά Φυσικό δέντρο για το κοκατίλ μου

redionreddies

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2020
Μηνύματα
84
Πόλη
Ρέθυμνο
Γεια σας παιδιά, για άλλη μια φορά θέλω τις πολύτιμες πληροφορίες σας. Αγόρασα από ένα φυτώριο της περιοχής ένα μικρό δέντρο δάφνης για να παίξει το κοκατιλ μου. Το πέρασα όλο (κορμό, βλαστού, φύλλα) με ξυδονερο και το άφησα έξω να στεγνώσει. Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο που δεν ξέρω πριν το βάλω στο δωμάτιο.
 
Πριν κάνεις ο,τιδήποτε με το δέντρο, εννοώ πριν φέρεις το πτηνό σε επαφή μαζί του, θα έλεγα να συμβουλευτείς το παραπάνω άρθρο.
Επίσης, η Δάφνη είναι φυτό εξωτερικού χώρου, επομένως κάπως δύσκολο το βλέπω να επιζήσει εντός σπιτιού που υποθέτω ότι θα ήθελες να το διατηρείς για να ασχολείται το κοκατίλ.
Και τέλος, η Δάφνη είναι ένα εξαιρετικό δέντρο (ή θάμνος) που θα ήταν κρίμα να χαλάσει, οπότε αν θέλεις διάβασε και οδηγίες φροντίδας του, και θα το χαίρεσαι για πάρα πολλά χρόνια.
 
@ianos Ναι σίγουρα συμβουλευτικά την λίστα και είπα στο ίδιο τον γεωπόνο να τσεκάρει τις αγγλικές ονομασίες μην γίνει κανένα λάθος. Δεν με απασχολεί το φυτό τόσο το πήρα κυρίως σαν παιχνίδι
 
Back
Top