Αναπαραγωγή Φωλιά για Japan hoso

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aleka
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Aleka

PB New Member
Εγγραφή
4 Μαρ 2007
Μηνύματα
18
Πόλη
Κορυδαλλός
Μήπως ξέρει κανείς τι φωλιές χρησιμοποιούν τα Japan hoso; Τις ίδιες με τα άλλα κανάρια ή διαφορετικές; Ρωτάω γιατί πρώτη φορά επιχειρώ να ζευγαρώσω Γιαπωνέζικα και οι δυο θηλυκές δεν δείχνουν να βολεύονται! Έχω βάλει και εξωτερική και εσωτερική φωλιά. Η μια δυο εβδομάδες προσπαθεί και δεν έχει κάνει ούτε τη μισή... και η άλλη επιμένει να γεννάει τα αυγά στο μπολάκι της άμμου... Τους έβαλα έτοιμη και την διάλυσαν αμέσως... Βέβαια μπορώ να κάνω υπομονή αλλά τα βλέπω τόσο μικροκαμωμένα που σκέφθηκα μήπως χρησιμοποιούν ειδικές φωλιές.
 
οι φωλιες των japan hoso δεν εχουν καποια ιδιαιτεροτητα ειναι απλες εξωτερικες φωλιες πηγαινε kanarini.net θα πας galleri japan hoso και η τελεφταια εικονα εχει ενα japan hoso που κλωσσα.
 
https://alop.gr/php/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=40

Αλεκα καποιος σπο τους φιλους του φορουμ που ειναι στον ΑΛΟΠ μπορει να σε φερει σε επαφη
γνωριζω οτι ο συγκεκριμενος ειναι μαστορας στα HOSO

ΜΦΧ
Πανος
 
Συγνώμη για την εξαφάνισή μου αλλά μας έτυχαν θλιβερά γεγονότα...
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κο Υφαντή για τις πληροφορίες που μου έδωσε σχετικά με τις φωλιές των japan hoso: Χρησιμοποιούμε τις ίδιες φωλιές μόνο που αυτά τις γεμίζουν περισσότερο επειδή είναι μικροκαμωμένα. Αυτός είναι ο κανόνας. Αλλά οι εξαιρέσεις είναι οι δικές μου... Η μία ήθελε διαφανή φωλιά και της έβαλα την ταιστρα της κλούβας πτήσης, την βοήθησα και λίγο στο χτίσιμο και αύριο περιμένω το πρώτο μωρό. Η άλλη γέμισε την φωλιά κάθετα... έβαλα λίγο και εγώ κάτω για να μην ακουμπάν τα αυγά στο χαρτί με τη ψειρόσκονη και περιμένω σε 3 μέρες τα γεννητούρια. Και πάλι ευχαριστώ τον κο Υφαντή.
 
Με το καλό να υποδεχτείς τα μωρά σου! Τέλος καλό, ολα καλά! 🙂

Περιμένουμε φωτογραφίες και νεότερα τις προσεχείς ημέρες!
 
Back
Top