Γενικά Φωλιά με καρδερίνες στην κληματαριά

Εγγραφή
30 Μαρ 2015
Μηνύματα
509
Πόλη
Άργος
Αυτη η φωλιτσα ηταν σημερα το μεσημερι πανω απο το κεφαλι μας σε μια ταβερνα που τρωγαμε. Ωραια παρεα ειχαμε. Και ΕΙΝΑΙ εκει μην ανυσηχητε. Ο πειρασμος ομως για φωτογραφιες ηταν μεγαλος. Τραβηξα αρκετες. Στην ιδια κληματαρια στα δυο μετρα μακρυα αλλη μια φωλια με κοτσυφακια.

rsz_1qqvfv6.webp

ποσες μερες να θελουν ακομα για να πεταξουν μακρυα;

rsz_2eecwoz.webp

κ. Ελπιζω να μην τα εντοπισει κανενας στην αυλη, οπως και μια γατα του μαγαζιου.
 
ποσες μερες να θελουν ακομα για να πεταξουν μακρυα;
κ. Ελπιζω να μην τα εντοπισει κανενας στην αυλη, οπως και μια γατα του μαγαζιου.
απ ότι μπορώ να δω έτοιμα είναι... Αν τρομάξουν από κάτι έφυγαν.
Εσύ πρέπει να μας πεις που τα είδες από κοντά...live.

, σε αυτήν την φωτό αυτό που βλέπω δεξιά είχε βγει και καθόταν έξω από την φωλιά;

qqvfv6.jpg
 
Ετσι νομιζω και γω, οτι λιγες μερες και πεταξαν. Ευτυχως ο ιδιοκτητης, πρωτος ξαδελφος της γυναικας μου, δεν δειχνει να ασχολειται με πουλια(με την κακη εννοια),Μας ειπε μονο να κανουμε τα τραπεζια πιο περα (ημασταν παρεα μεγαλη)γιατι απο κατω εχει φωλια με καρδερινες και μην πεσει καμια κουτσουλια.Αν ηταν δεν θα τα ειχε πειραξει;Η γατα ειναι κινδυνος αν τα εντοπισει, ε' και κανενας περαστικος αν τα βαλει στο ματι και παει το βραδυ.
 
πάνε και φτιάχνουν φωλιές κοντα σε ανθρώπους για να γλυτώσουν από τις καρακάξες κλπ...
αλλά συχνά δεν τους βγαίνει σε καλο...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση Δημήτρη... μάλλον πέτυχαν σωστά.
 
Το αξιοθαύμαστο της υπόθεσης είναι πως ακόμη υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ όπως ο ιδιοκτήτης του χώρου και ο @Δημητρηςχχχ που απλά περιορίζονται στην παρακολούθηση και φωτογράφιση των πτηνών.
Γιατί άλλοι "φυσιολάτρες" θα τα είχαν βάλει ήδη στο κλουβί...
Μπράβο λοιπόν στους απλά παρακολουθούντες τη δράση.
 
Το μπράβο πάει στο Δημήτρη, που απέφυγε τους πειρασμούς και χαίρεται που τα πουλιά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν στο φυσικό τους περιβάλλον !
 
Γιωργο δεν ειναι δικια μου η κληματαρια, που τετοια τυχη να τα ειχα στο κεφαλι μου συνεχεια. Ετσι και αλλιως Νικο δεν αισθανομουν οτι εκανα κατι για να αξιζω μπραβο παραπερα απο τις φωτο που ηταν πειρασμος. Πειρασμος φυσικος. Πως βλεπεις κατι ομορφο, ενα τοπιο και θελεις να το φωτογραφησεις,. Πειρασμος ηταν τα πα΄ι"δακια ομως στη συνεχεια.
 
το να έχουν κάνει φωλιά στο σπίτι σου νομίζω πως είναι καλύτερο ακόμη και απο το να έχεις το καλύτερο ζευγάρι εκτροφής! Γιατί και τις βλέπεις να χαίρονται την ελευθερία τους και σου κελαηδούν ολη μέρα!
 
Δημήτρη πολύ όμορφες εικόνες κι ευχαροστούμε που τις μοιράστηκες. 👍 Τα κοτσυφάκια δεν φάνηκαν καθαρά στις φωτογραφίες, αν ξαναπάς και μπορέσεις χωρίς μεγάλη αναστάτωση να μας τα δείξεις θα ήταν ωραίο.
 
Φοιβο ευχαριστω . Εμενα χαρα μου που τις μοιραστηκα μαζι σας. Παμε 1-2 φορες τον χρονο γιατι ειναι και καπως μακρια. Τωρα, κοτσιφακια μου τα ειπε ο ξαδελφος, οχι οτι τα ξεχωριζω, που θα χει δει την ολη διαδικασια τοσες μερες. Ουτε και ξεχωριζονται ετσι οπως ειναι στην φωτο, ηταν και σε πιο πυκνο μερος πανω και οσες τραβαγα φωτο με το κινητο σαν καθρεφτη ''αστοχουσαν'',. Ετσι εβαλα την καπως καλυτερη.
Ευχαριστω παλι.
 
Back
Top