Φωλια δεκαοχτουρων διπλα στο μπαλκονι μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης sax1400
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Λήμνος
Κωδ.
ΕΠΑΜ FOH-EP 059
η μαμα περιμενει να της να της ριξω σπορους για να ταισει τα μικρα της. Ειναι ολλη μερα στο μπαλκονι. Ο αρσενικος κανει τις βολτες του. Δεν ασχολειτε κ πολυ

Συνημμένα

• P7050417.webp
    P7050417.webp
    50,7 KB · Προβολές: 66
  • P7050388.webp
    P7050388.webp
    68 KB · Προβολές: 56
  • P7050389.webp
    P7050389.webp
    54,4 KB · Προβολές: 66
  • P7050392.webp
    P7050392.webp
    58,9 KB · Προβολές: 56
  • P7050397.webp
    P7050397.webp
    63,1 KB · Προβολές: 68
Αχ! Μάνα είναι μόνο μία!:D

Γιώργο μπορείς να τους ρίχνεις να τρώνε οτι περισσεύει από το τραπέζι σας, ψωμάκι, σουσάμι απο τα κουλούρια, φρούτα, λαχανικά... Ολα θα είναι ευπρόσδεκτα! Να σου ζήσουνε!

ααα και να μην ξεχάσω... Βαλε αν θες και ενα μπωλάκι με φρέσκο δροσερό νεράκι... Ειμαι σιγουρη πως θα σε ευγνωμονούνε!

λιγες ακομα...

Συνημμένα

• P7050418.webp
    P7050418.webp
    61,4 KB · Προβολές: 57
  • P7050391.webp
    P7050391.webp
    69,8 KB · Προβολές: 51
  • P7050396.webp
    P7050396.webp
    61,9 KB · Προβολές: 55
  • P7050384.webp
    P7050384.webp
    72,4 KB · Προβολές: 47
Ευχαριστω τζορτζινα. τους εχω βαλει τα παντα. Βιταμηνες στο νερο, μεχρι προβιοτικα, καθαρες τροφες απο τα πουλια μου. Οτι δινω στα πουλια μου δινω κ σε αυτα. Ο αρσενικος δεν μαζεβετε. Ολο εξαφανισμενος ειναι

ειναι οντως πανεμορφα... φανταζομαι τι ωραια θεαμα που θα ηταν μολις εσκασαν απο το αυγο... Αν οντως κανεις αυτα που σου λεει και η τζωρτζινα καθε χρονο εκει θα φωλιαζουν μου φαινεται...

Εχω ενα ζευγαρι 7 χρονια.. Τις ταιζω .. Τις καμαρωνω, αλλα φωλια δεν μου εχουν κανει.Απολαμβανω τον καφε μου και ο αρσενικος καθεται στο μισο μετρο... Με κοιταει και περιμενει ποτε θα του βαλω φαγητο...
Τα λατρευω!

Συνημμένα

• dr zz 003.webp
    dr zz 003.webp
    55 KB · Προβολές: 65
Έδω και 8 χρόνια έχω στη αυλή μου και εγω ένα ζευγάρι. Την φώλια τους την έχουν φτιάξει σε ένα κυπαρίσσι δίπλα στο σπιτι. Αυτές της μέρες η θηλυκια κάθεται στη φωλια και ο αρσενικός δίπλα της την ταίζει. Δυστυχώς κατα καιρούς έχω βρει νεοσσούς που έχουν πέσει απο την φωλια. Είναι τα γειτονάκια μας. 🙂

Εγώ έτσι είμαι με ένα περιστέρι. Γεννήθηκε στο μπαλκόνι μου πριν δύο χρόνια. Είχε και ένα αδελφάκι αλλά στην πρώτη του πτήση δεν ξαναγύρισε.Από τότε κάθε πρωί είναι στο μπαλκόνι μου. Έχει εξοικειωθεί τόσο πολύ που μπαίνει και μέσα στο σπίτι.

να κ ενα ζευγαρι απ τις..."δικες μου"!
εχει πολλες εδω γυρω αλλα αυτες 3-4 χρονια, κοιμουνται παντα εκει, στο δεντρο απεναντι απο μενα :)

τους δινω σπορους κ νερακι στο μπαλκονι...
η μια με πλησιαζει, αρκετα κιολας. 🙂

η φωτο ειναι απο περισυ

Συνημμένα

• mpalkoni 18oures.webp
    mpalkoni 18oures.webp
    23 KB · Προβολές: 56
εμενα κατω απο το μπαλκονι ειναι σε ενα δεντρο 1 μετρο πιο κατω κ τα βλεπω απο πανω. Κ ενα βιντεο με την μαμα να ταιζει τα μικρα. (ακουστε την καρδερινα μεσα στο βιντεο)
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Γιώργο που το ξέρεις ότι είναι το θυληκό που ταίζει τα μικρά; Εγώ σου λέω ότι είναι το αρσενικό και η μαμά κλωσσάει στην επόμενη φωλιά.

Φιλε μου Λαζαρε απο οτι βλεπω αυτο που ταιζει ειναι πιο μικροσωμο και εχει λιγο πιο μικρο κεφαλι. Δεν ξερω πολλα απο περιστερια αλα εχω την εντιπωση οτι ειναι το θυλικο.

Back