Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στην αρχή μιας μόνιμης κατάστασης γι αυτό θέλω τη βοήθειά σας. Πριν από δύο μήνες άλλαξα σπίτι και τώρα μένω σε ένα δυάρι,ένας μεγάλος ενιαίος χώρος και μια κρεβατοκάμαρα. Όπως καταλαβαίνεται ο Πάρη με έχει συνεχώς στο οπτικό του πεδίο και όταν δεν με βλέπει φωνάζει. Στο προηγούμενο είχα τον υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο και δεν με έβλεπε και καθόταν ήσυχος στο stand του στο σαλόνι και έπαιζε. Τώρα και ειδικά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο stand και παρότι με βλέπει ξεκινά μια φλυαρία η οποία καταλήγει σε λίγα λεπτά σε κραυγές τις οποίες δεν σταματά αν δεν τον πάρω στα χέρια μου.Φοβάμαι μήπως σύνδεσε κραυγή=προσοχή αλλά μεσημεριάτικα δεν έχω και πολλές επιλογές.Χτες δέχτηκα την πρώτη παρατήρηση από τις απίστευτες κραυγές του. Γενικά δεν έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή του και στις συνήθειές του, συνεχίζει να είναι υπάκουος στην εντολή έλα και κάτω. Στην αρχή του λέω με σιγανή φωνή πως είμαι εδώ τι θέλει κλπ κλπ και μετά τον αγνοώ, αλλά κάποια στιγμή δεν σταματά και το παίρνω .Χτες έκανα υπομονή και φώναζε για δύο ώρες από τις 4 με 6 το απόγευμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Έως τώρα φώναζε μόνο όταν δεν με έβλεπε αλλά για λίγο και σταματούσε.