Φωνές πουλιών Αηδόνι και Καρδερίνα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης paoki72
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πραγματικά απολαυστικο το ακουσμα των φωνων! Σε ευχαριστουμε πολυ... Μακάρι να είχαν μεγαλύτερη διαρκεια, και να ειχαμε μεγαλυτερη ποικιλία σε ακουσματα! 🙂

Αν σε καρδερίνα που έχει περάσει πτερόρροια αλλά δεν έχει βγάλει κόκκινο της βάλω cd με ήχους θα έχω αποτελέσματα;

Επειδή είσαι το χιλιοστό μέλος θα σου πώ οτι ο ΡΑΟΚΙ δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορείς όμως αν θές με λίγο ψάξιμο στην ίδια ενότητα να βρείς τις φωνές που ζητάς! 🙂

Συγνώμη φίλε, εγώ απάντησα στο πρώτο σου ερώτημα! Δεν γωρίζω να σε βοηθήσω σε αυτό που ζητάς! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει!

Αν σε καρδερίνα που έχει περάσει πτερόρροια αλλά δεν έχει βγάλει κόκκινο της βάλω cd με ήχους θα έχω αποτελέσματα;
Προσπάθησε να διατυπώνεις καλύτερα τις ερωτήσεις σου για να παίρνεις ακριβέστερες απαντήσεις.

Να έχεις αποτελέσματα που;
  1. Στη βελτίωση των φωνητικών της επιδόσεων;
  2. Στο χρώμα της μάσκας;
Στην πρώτη περίπτωση η απάντηση είναι "φυσικά ναι"

Στη δεύτερη περίπτωση η απάντηση είναι "και βέβαια όχι"

Το κόκκινο στην μάσκα συνήθως υπάρχει στις άγριες καρδερίνες και σπανίως σε καρδερίνες εκτροφής που γεννήθηκαν και ζουν σε κλουβιά !
Ο σπόρος Καμελίνα λένε οτι βοηθάει στο κοκκίνισμα της μάσκας καθώς και μία κλουβα οπου θα μπορεί να πετάει (χρώματα φτερών και κλούβα (άνετα κλουβιά) για πέταγμα πάνε μαζί).
Με το CD ή αλλης μορφής υλικό δεν θα καταφέρεις και πολλά (εκτός και έχεις αρσενικές που "λένε" για δασκάλους), είναι αρσενική ή θηλυκιά;

αρσενικη είναι! Με κόκκινη βιταμίνη θα ειχα αποτελέσματα στο κοκκινισμα της μάσκας; δηλαδη είτε της βάλω cd ειτε οχι αποτέλεσμα δεν θα έχω; 😕

Τι σχεση εχει το cd με το κοκκινισμα της μασκας;
οσο για την κοκκινη βιταμινη, δεν κανει καλο, παρα μονο κακο στο συκωτι οτυ πουλιου, οσο για κοκκινη χρωστικη, πολλοι την αποφευγουν γιατι βαφεταικαισε ασχετα μερη η καρδερινα με ασχημο αισθητικο αποτελεσμα, απο τις αγριες καρδεριενς μου, η μια την εχω πολλα χρονια και εχει κατακοκκινη μασκα, η αλλη με ιδι αδιατροφη και φως, εχει γινει πορτοκαλι ημασκα, τα μικρα που γεννηθηκαν στο κλουβι εννοειται οτι εχουν πορτοκαλι μασκα... Μαλλον ανεξηγητο φαινομενο...😛

Δεν ενοώ αν με το cd θα έχει αποτέλεσμα στο κοκκίνισμα της μάσκας αλλά αν θα έχει φωνητηκά αποτελέσματα!

Ρε ητανε ενας ποδοσφαιριστης της ΑΕΚ, εαν διαβαζεις καλα με λενε Πανο
;)
πιο καλο απο τα συγχαρητηρια σε μενα θα ητανε λιγη ευγενεια σε αυτους που κανουν τον κοπο να σου απαντανε στις απαιτησεις σου
γιατι δεν ρωτας αλλα απαιτεις

αυτα για την ωρα
Πανος

Είναι γεγονός πως η ευγένεια είναι μεγάλο αγαθό αλλά βρε παιδιά, συνεχίστε σας παρακαλώ την αντιπαράθεσή σας μέσω ΠΜ ή Email. Εδώ είναι δημόσιος χώρος :)

αρσενικη είναι! Με κόκκινη βιταμίνη θα ειχα αποτελέσματα στο κοκκινισμα της μάσκας; δηλαδη είτε της βάλω cd ειτε οχι αποτέλεσμα δεν θα έχω; 😕

Πόσο ετών ειναι το πουλάκι φίλε carduelis (δεν ξέρω το όνομα σου), με την κόκκινη βιταμίνη δεν θα καταφέρεις τίποτα και καλύτερα ειναι να μην τις δίνεις απο αυτή που πουλάνε χύμα, οι χρωστικές ειναι αυτές που δίνουν χρώμα στο πτέρωμα των πουλιών αλλά για καρδερίνες δεν ειναι και ο καλύτερος τρόπος (μπορεί να σου βγεί μοζαίκ. ).
Me to CD που αναφέρεις δεν πρόκειται να πετύχεις και πολλα, απο εκεί που την πείρες είχε άλλες αρσενικές που έλεγαν. Αν ναι τότε κατι θα έχει παρει απο αυτές αν ήταν καλος 'μαθητής', το πουλάκι έχει το κελάηδισμα μέσα του απλώς κανε υπομονή μέχρι να το 'βγάλει'.

Αν μπορείς βάλτη κάπου που να την βλέπει ο ήλιος, να τις δίνεις λαχανικά, όπως σπανάκι, μπρόκολο, τσουκνίδα και Σπιρουλίνα(σκόνη στην αυγοτροφή της) έτσι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτήσει το κόκκινο στην μάσκα της με φυσικούς τρόπους.

Back