Καλημέρα/καλησπέρα τελευταία με απασχολεί πολύ το φως για τα πουλάκια μου μιας που χειμωνιασε και η περίοδος του φωτός είναι λιγότερη είτε από κακό καιρό είτε σε λίγο καιρό από τη μικρότερη μέρα που έχει ο χειμώνας (έχω δύο πουλάκια αλλά θα ζητήσω συμβουλές για το ένα, επειδή το καρδερινακι μου αν και εκτροφής φέρει δαχτυλίδι κλειστού τύπου αλλά όχι συλλόγου) λοιπόν τα έχω μπροστά από παράθυρο στη τζαμαρία του σπιτιού μου, μπορώ να πω πως έχει αρκετό φως αλλά είμαι σε σκέψεις για μια λάμπα με χρονοδιακοπτη με το που κάνει την εμφάνιση του ο χειμώνας, θεωρείται πως ειναι περιττή η λάμπα για τις πιο σκοτεινές μέρες ή καλό θα ήταν να βάλω μια; Το φως της συννεφιασμένης μέρας τους αρκεί;
Παλαιότερα είχα το καναρινακι μου σε μέρος με φως που έμπαινε από δύο κατευθύνσεις και βόλευε, τώρα όμως που άρχισα πάλι το χόμπι και έχω 2 με μεγαλύτερα κλουβιά αναγκαστικα να τα βάλω στη τζαμαρία που έχουν φως από μια μεριά, αναμένω απαντήσεις, ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παλαιότερα είχα το καναρινακι μου σε μέρος με φως που έμπαινε από δύο κατευθύνσεις και βόλευε, τώρα όμως που άρχισα πάλι το χόμπι και έχω 2 με μεγαλύτερα κλουβιά αναγκαστικα να τα βάλω στη τζαμαρία που έχουν φως από μια μεριά, αναμένω απαντήσεις, ευχαριστώ εκ των προτέρων