Γενικά Φωτογραφίες πουλιών στην αυλή μου

Εγγραφή
30 Δεκ 2007
Μηνύματα
1.810
Πόλη
Κιλκίς
Πριν μερικές ημέρες ειχα την ευκαιρία να βγάλω μερικές πολυ όμορφες φωτογραφίες απο μερικούς φτερωτούς επισκέπτες της αυλης μου. Είναι λιγο σκοτεινές αλλα η ωρα ειχε περάσει.. Στην πρωτη φωτογραφια ενας κοκκινολαίμης και στις επόμενες μια γαλαζοπαπαδιτσα.
 

Συνημμένα

  • IMG_1014.webp
    IMG_1014.webp
    36,5 KB · Προβολές: 122
  • IMG_1037.webp
    IMG_1037.webp
    29,5 KB · Προβολές: 123
  • IMG_1042.webp
    IMG_1042.webp
    46,7 KB · Προβολές: 107
  • IMG_1043.webp
    IMG_1043.webp
    43,1 KB · Προβολές: 118
Γιωργο εχεις την καλητερη παρεα στην αυλη σου βλεπω. Εχεις σκεφτει να τοποθετησεις καμια φωλια; Αν τους βαλεις απο τωρα, θα βρισκουν καταφυγειο τις πολυ κρυες νυχτες και πολυ πιθανον να μεινουν για να γεννησουν την Ανοιξη.
Φωλιές για αγριοπούλια
 
Mπράβο Γιώργο, την ωραιότερη παρέα έχεις κοντά στη φύση! Φαντάζομαι τι κελάηδημα θα απολαμβάνεις! Και οι φωτογραφίες είναι όμορφες, στο γκρίζο σκούρο φόντο το πουλάκι με το κιτρινάκι στο λαιμό! Ευχαριστούμε!
 
Πραγματικά αξιοζήλευτες σκηνές! Ζηλεύω...

Είσαι αφάνταστα τυχερός για τις όμορφες σκηνές που απολαμβάνεις! Και πολύ καλος φωτογράφος που τα πέτυχες σε τόσο καλή φάση!

Πολύ καλή η ιδέα του Οδυσσέα για τις φωλίτσες! Θα σου πρότεινα να βάλεις και μερικές ταίστρες κήπου για να κάνεις το τραπέζι στα φιλαράκια σου!
 
Εδω και αρκετές ημέρες ακολούθησα την συμβουλη σας και τοποθέτησα μια ταΐστρα κατω απο το πλατάνι στην αυλη μου.
Αν και έβλεπα την ταιστρα να αδειάζει δεν ετυχε να δω κανένα πουλάκι να την επισκευτεται. Ώσπου σήμερα ειδα ενα θηλυκό σπίνο να τρώει ατάραχο.
IMG_1232.webp IMG_1230.webpIMG_1235.webp

Και ενας κοκκινολαίμης που το σκεφτόταν.

IMG_1244.webp IMG_1246.webp
 
Γιωργο σε μια αναλογη αυλη ειχα ενα ολοκληρο χειμωνα μια πλαστικη ταιστρα με σπορους και δεν την πλησιασαν καν. Μια μερα αδειασα ενα σακουλακι μαινοτροφη χυμα ανωνυμη στο πεζουλακι ιδιο με το δικο σου και οι κοκκινολαιμηδες και οι καρβουνιαρηδες το εσκισαν. Μετα αδειασα και την ταιστρα διπλα ακριβως και εγινε το ιδιο και με τους σπινους. Εσενα βεβαια αφου πανε δεν ειναι αναγκη να το κανεις. Καλο ειναι απο Νοεμβριο μεχρι τελη Φεβρουαριου να εχουμε συνεχεια τροφη για τα πουλακια. Συγχαρητηρια και παλι και ευχαριστουμε για τις ωραιες φωτογραφιες
 
Back
Top