Παιδιά, ανεβάζω φώτο με τα φιλαράκια μου και περιμένω τη γνώμη άπό τους πιο έμπειρους όσον αφορά ράτσες κτλ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
η πρωτη και η δευτερη εχουν καρδερινοκαναρο, η τριτη ενα σκουφατο κοινο, η τεταρτη κα ιπεμπτη φωτογραφια ενα ωραιο καναρινι σελφ, η εκτη κα ιεβδομη φωτογραφια ενα κοκκινο λιποχρωμικο χιονε και ενα κοινο, δηλαδη ας το αποκαλεσω ακαθοριστου ρατσας, και η τελευταια ιδιο με την πεμπτη
Δε νομίζω, δε ξέρω κιόλας. Βασικά είμαι πολύ αρχάριος και τα περισσότερα πουλιά μου είναι αδαχτυλίδωτα. Πρώτα σκέφτομαι να εγγραφώ στον τοπικό σύλλογο της Κατερίνης και βλέπουμε. Βασικά ας περάσει με το καλό και η περίοδος της πτερόρροιας, οπότε και θα ανεβάσω νέες φωτογραφίες για να μου πείτε οι εμπειρότεροι αν τα φρόντισα καλά.το σελφ ειναι το αρχεγονο χρωμα του καναρινιου, πρασινο δηλαδη, απο αυτο λειπουν τα μαυρα ποδια για να εινα ισελφ αλλα εχει το χρωμα, δεν πιστευω να το κατεβασεις σε κανα διαγωνισμο ε φιλιππε;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας