Γεια!
Μέχρι στιγμής η σχέση μου με τα παπαγαλάκια είναι το λιγότερο ταραχώδης.
Μου έφεραν δύο παπαγαλάκια, από τα οποία η θηλυκή μετά από 1 μήνα πέθανε☹ ενώ ο παπαγαλίνος είναι-ή ήταν- υγιέστατος.
μετά από 4 μέρες,του έφερα μία κατάλευκη παπαγαλίνα και τους έβαλα στο νέο τους κλουβί. Μα...
τι ισχύει τελικά;
ευχαριστώ
Δανάη
Μέχρι στιγμής η σχέση μου με τα παπαγαλάκια είναι το λιγότερο ταραχώδης.
Μου έφεραν δύο παπαγαλάκια, από τα οποία η θηλυκή μετά από 1 μήνα πέθανε☹ ενώ ο παπαγαλίνος είναι-ή ήταν- υγιέστατος.
μετά από 4 μέρες,του έφερα μία κατάλευκη παπαγαλίνα και τους έβαλα στο νέο τους κλουβί. Μα...
- είναι όντως το ένα θηλυκό και το άλλο αρσενικό; Πώς μπορείς να καταλάβεις; Γιατί έχω την υποψία οτι ίσως τελικά είναι του ίδιου φύλου..υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορούν με σιγουριά να δείξουν το φύλο;
- και τα δύο κοιμούνται ενίοτε με το κεφάλι στην πλάτη. Δύο κτηνίατροι που έχω συμβουλευτεί μου είπαν πως αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι.. Είναι ένδειξη είτε άγχους είτε υπνηλίας είτε αδιαθεσίας.Αλλά στο φόρουμ μας, παιδιά μου είπαν πως είναι πολύ φυσιολογικό να κοιμούνται έτσι.. Και μετά από μια έρευνα στο διαδίκτυο είδα οτι και εκεί το χαρακτηρίζουν ως φυσιολογικό.
τι ισχύει τελικά;

ευχαριστώ
Δανάη