Χάθηκε Χάθηκε μπάτζι στη Λάρισα Νεάπολη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης vivi2505
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

vivi2505

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
19
Καλησπέρα ξανά. Το θηλυκό έφυγε από το κλουβι.λογικά σηκωσε την πόρτα και έφυγε. Βγήκα στην γειτονιά να το ψάξω μήπως και το πιάσω αλλά πηγε σε ένα μπαλκόνι 2 σπίτια δίπλα από το δικο μου.αλλά οι γείτονες είναι διακοπές από ότι μου είπαν και έτσι γύρισα σπίτι μου ξανά..έχω σηκώσει τις τέντες μήπως και ξανά έρθει και έχω βάλει το αρσενικό πάνω στο τραπεζι.τι άλλο να κάνω?κοντευω να σκάσω.
Θα πείτε γιατί δεν είχα κάτι στην πόρτα.την ειχα πιάσει αλλά χτες που καθάρισα το κλουβι και έβγαλα και τις πατηθρες για να τις καθαρίσω δεν την ξανά έκλεισα. χάθηκε στην Νεάπολη Λάρισας κοντά στο Μικελ Επισης δεν ξέρω άμα είναι ακόμα στο παραδίπλα μπαλκόνι
[automerge]1691405029[/automerge]
Το παπαγαλάκι.
 

Συνημμένα

  • IMG_5514.webp
    IMG_5514.webp
    413,6 KB · Προβολές: 28
@vivi2505 λυπάμαι πολύ!
Έχεις ξαναβγεί να ψάξεις? Ένημερωσες τα pet shop της περιοχής σου μήπως το βρουν κ το πάνε σε κάποιο από αυτά?
Είναι το θηλυκό που είναι πιθανόν να έχει ζευγαρώσει? Μακάρι να βρεθεί γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν χρειαστεί να γεννήσει χωρίς φροντίδα!
 
@chrisa2102 ναι βγήκα ξανά και σχεδόν όλο το μεσημέρι ήμουν στο μπαλκόνι και κοιτούσα μήπως το δω αλλά τιποτα.έβλεπα μικρά πουλιά να πετάνε και νόμιζα ήταν αυτό αλλά τελικά ήταν χελιδόνια.ναι είναι το θηλυκό αυτό που πιθανόν να έχει ζευγαρώσει. Δεν ξέρω τι να κάνω. Την τέντα ακόμα την έχω μαζεμένη και έχω βάλει φαγητό και νερό μήπως και γυρίσει. Ελπίζω να είναι καλά όπου και να είναι και μακάρι να το έχει πιάσει κάποιος και να το προσέχει περισσότερο από εμενα. :(
 
@vivi2505 μην χάνεις τις ελπίδες σου! Μην σταματήσεις να το ψάχνεις! Αν δεις στο forum υπάρχουν περιπτώσεις που οι θεματοδοτες βρήκαν τα πουλάκια που είχαν χάσει μέρες μετά!!!

Δώσε το τηλέφωνο σου στα pet shop της περιοχής σου κ στείλε φωτογραφία με το πουλάκι κ τα στοιχεία σου στο lostandfound.gr και στο parrotalert.com. Μπορεί να το βρουν να σε ενημερώσουν!!
Επίσης βγάλε αφίσες με το πουλάκι κ το τηλέφωνό σου κ κόλλησε τις στη γειτονιά!

Κράτησε κ την τέντα μαζεμένη, συνέχιζε να αφήνεις φαγητό κ νερό, βγάζε έξω κ το αρσενικό μήπως τον ακούσει κ έχε το νου σου, όσο μπορείς φυσικά, στο μπαλκόνι που πιθανόν να πήγε κ όταν γυρίσουν οι γείτονες να τους ρωτήσεις...

Καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα κ υπεύθυνη για ότι έγινε, αλλά προσπάθησε αυτό να μη σε πάρει από κάτω κ να εγκαταλείψεις την προσπάθεια εύρεσης του..
Ήταν μια άτυχη στιγμή που δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα..

Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί σύντομα!
 
@chrisa2102 διάβασα και άλλες περιπτώσεις όπως λες για αυτό και θα περιμένω μήπως και γυρίσει. Τον αρσενικό τον έχω όλη μέρα έξω. Τις πρώτες μέρες από όταν τα πήρα τα είχα μέσα στο σπίτι για να συνηθίσουν τον χώρο και μετά τα είχα έξω στο μπαλκόνι συνέχεια. Τα έβαζα μέσα μόνο όταν είχε υπερβολική ζέστη.
Τωρα με τον αρσενικό τι να κάνω? Έχει καταλάβει ήδη την απουσία της καθώς φωνάζει και φαίνεται ότι την ψάχνει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@vivi2505
Σίγουρα έχει καταλάβει την απουσία της κ φυσικά την ψάχνει.. σταδιακά θα ηρεμήσει κ αυτός όμως.
Πρόσφατα αναφέρθηκε αντίστοιχη περίπτωση με καναρίνια που έχασε το ένα το άλλο κ δόθηκε η λύση να σκεπάζεται νωρίς το απόγευμα και επαρκώς για να ησυχάζει. Αυτό είναι το σχετικό post

Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείς κ εσύ να του κάνεις παρέα κ να του μιλάς λίγο παραπάνω να μη νιώθει μόνος του...
 
Back
Top