Χάθηκε Χάθηκε ο Μάρτζι το παπαγαλάκι μας

yiangou704

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιουν 2021
Μηνύματα
17
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σας, εχθές έφυγε το παπαγαλάκι μας άνοιξε την πόρτα μόνο του και το έσκασε στην περιοχή Γαλάτσι, δεν ξέρω που αλλου να δημοσιεύσω, τον λένε Μαρτζι, παρακαλώ όποιος τον δει να επικοινωνήσει στο 6940167842 ή 6940993490. Ευχαριστώ.
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20220523-081725_Facebook.webp
    Screenshot_20220523-081725_Facebook.webp
    91,7 KB · Προβολές: 231
Αν έχεις και άλλο πουλάκι στο σπίτι, βγάλε το στο μπαλκόνι μήπως το ακούσει και γυρίσει, αλλιώς βάλε από youtube φωνές / καλέσματα του είδους του. Επίσης το κλουβί του βγάλε το στο μπαλκόνι σου σε σημείο που να φαίνεται από ψηλά.
Πήγαινε στα κοντινά petshop και άφησέ τους το τηλέφωνό σου, και ίσως μια φωτογραφία του, γιατί όποιος το βρει, μπορεί να πάει να αγοράσει κλουβί ή τροφή, επομένως θα ενημερωθεί να σου το γυρίσει.
Επίσης βγάλε αφισούλες με τη φωτογραφία του και τα στοιχεία σου στην περιοχή που μένεις.
Τέλος ανέβασε μια ενημέρωση στο https://www.parrotalert.com/
Εύχομαι να βρεθεί άμεσα!
 
@ianos σε ευχαριστω παρα πολυ ναι εχουμε φτιαξει αφησες κ θα παμε κ σε πετ σοπ κ τ εχουμε το κλουβι εξω ψηλ κ οι γονεις τ εξω ελπιζω να γυρίσει ή να το βρούμε σύντομα...
 
Σας ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν τον έχουμε βρει ακόμη, ουτε ένα τηλεφωνημα..
 
Ελπίζω σύντομα σε καλά νέα.🤞🤞🤞🤞🤞
Πάντως μου κάνει εντύπωση πόσους"δραπέτες" έχουμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Λες κ είναι αποδημητικά πουλιά. Θα μου πεις, μια πόρτα, ένα παράθυρο να ανοίξει κ εγινε το "κακό". Ελπίζω από καρδιάς να βρεθεί κ ναναι πίσω στην ασφάλεια του σπιτιού σου. Μην τα παρατάς όλο κ κάποιος θα τον εντοπίσει. Είναι κουκλί!. Κ Nausicaa τι να πω, είσαι πρότυπο!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top