Γενικά Χάθηκε ο Πιτσούλης

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Feanor
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Feanor

PB New Member
Εγγραφή
4 Σεπ 2008
Μηνύματα
16
Πόλη
Σέρρες
Γεια σας παιδιά, έχω ένα άσπρο cockatiel που τον λένε Πιτσούλη. Επιδή είναι καλοκαίρι οι γονείς μου μπαίνουν στο δωμάτιό μου και ανοίγουν ορθάνοιχτα την μπαλκονόπορτα.
Παρόλα αυτά αν και δεν το ήξερα ότι ήταν τόσο ανοιχτή η πόρτα είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πιτσούλη μου, είχε άπειρες ευκαιρίες να φύγει έως τώρα αλλά δεν το έκανε.
Ενώ έπαιζα υπολογιστή έπεσε ένα cd από το γραφείο μου και αυτός τρόμαξε και άρχισε να πετάει. Έκανε έξι γύρες μέσα στο δωμάτιο και προσγιώθηκε στο κλουβί του. Τότε άπλωσα το χέρι μου να τον βάλω μέσα και αυτός ξαναπέταξε με προορισμό την μπαλκονόπορτα. Έκανε γύρες γύρω από την πολυκατοικία μας και δεν το έχασα από τα μάτια μου μέχρι που προσγειώθηκε σε μία άλλη ταράτσα. Μετά από πολύ κόπο και κλάμα κατάφερα να ανέβω στα κεραμύδια και να φτάσω πολύ κοντά του, αλλά αυτός αντί να έρθει επάνω μου έφυγε τρομαγμένος από την άλλη πλευρά και χάθηκε από τα μάτια μου. Τον έψαχνα επι 2.5 ώρες.
Τι να κάνω; Εάν τον δήτε σας παρακαλώ ενημερώστε με
 
Υπομονή! σε καταλαβαίνω απόλυτα! ας ελπίσουμε οτι θα ηρεμήσει και θα γυρίσει μόνος του. ενημέρωσέ μας ότι γίνει. καλή τύχη! σου εύχομαι να τον βρείς!
 
Κλείναμε ένα χρόνο σε 15 μέρες περίπου, τι να κάνω ρε gmt? Τον αγαπάω τον χεσταρά...☹
 
δεν ξέρω τι να σου πω. τον είχες και πολυ καιρό. Μακάρι να τον βρεις...
κανένα σημείο ζωής;
 
τ εχει γινει ρε παιδια; Επιδημια επεσε... Ολοοι χανουν τ πουλια τους... Μακαρι να το βρεις... Οσο πιο μικρη πολη τοσες περισσσοτερες πιθανοτητες
 
Ευχαριστώ ρε παιδιά, μου έχετε δώσει πολλές ελπίδες! Διάβασα και το άλλο θέμα που έχασε μια κοπέλα τον δικό της και έτσι έβγαλα και εγώ το κλουβί του έξω και το γέμισα νερό και τροφή, ελπίζω για το καλύτερο. Έχω γίνει ρεζίλι, είμαι 17 χρονών και δεν έχω σταματήσει να κλαίω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Βγες και ψαχνε να τον βρεις,ρωτα οποιον βλεπεις!
Να φωναζεις το ονομα του μηπως και ανταποκριθει.
Εισαι στο κεντρο των Σερρων;
Ευχομαι εσυ να εισαι ο τυχερος γιατι εγω...
 
Άμα έβγαλες το κλουβί του έξω και έχει νερό και τροφή όχι μόνο θα γυρίσει αλλα θα φέρει και παρέα μαζί του...
 
Έχω γίνει ρεζίλι, είμαι 17 χρονών και δεν έχω σταματήσει να κλαίω.
Εγω ειμαι 29 και ολοι στη δουλεια με ρωτανε τι εχω και τα ματια μου ειναι πρισμενα... Να μην ντρεπεσαι για τιποτα!☹
 
Σου ευχομαι κι'εγω να βρεις γρηγορα τον φιλο σου!

- Αυτόματη συγχώνευση post στις 22:12 - Το προηγούμενο post δημιουργήθηκε στις 22:10 -

τ εχει γινει ρε παιδια;επιδημια επεσε... Ολοοι χανουν τ πουλια τους...
Ειναι καλοκαιρι, πορτες και παραθυρα ειναι ανοιχτα και πολλα πουλια δεν εχουν κομμενα τα φτερα πτησης τους, για να βρισκονται ελευθερα μεσα στα σπιτια. Δεν θελει πολυ, ποιος σκεφτηκε αραγε να κλειδωνει ακομα και την πορτα του δωματιου, εχοντας ενα πουλι μεσα εκει ελευθερο;(οι πορτες οπως ξερουμε, ανοιγουν και απο τις δυο πλευρες...)
 
Σου εύχομαι να τον βρεις γρήγορα! Μπορείς να τυπώσεις σε μια σελίδα ΧΑΘΗΚΕ cockatiel άσπρο, να βάλεις φωτογραφία του, κάποιο τηλέφωνο από κάτω και, αν θέλεις, ότι προσφέρεται αμοιβή, να την κάνεις copies & να την αναρτήσεις σε κήπους, πάρκα, κολόνες, κ.ά. μέρη, και να ενημερώσεις τους κτηνίατρους της περιοχής σου, μήπως το έχει βρει κάποιος και το πάει για εξέταση! (Παράλληλα με το κλουβί έξω, το ψάξιμο στη φύση κ.ά.) Καλή επιτυχία στο ψάξιμό σου!
 
Εκτύπωσα ανακοίνωση που θα κολλήσω σε ΌΛΑ τα πετ σοπ των Σερρών και στο ιατρίο. Μπορεί κάποιος moderator να μου δίξει πως ανεβάζω αρχεία στο φορουμ; Δεν τα κατάφερα ως τώρα. Θέλω να δείτε την ανακοίνωση και να με συμβουλέψετε!
 
Εκτύπωσα ανακοίνωση που θα κολλήσω σε ΌΛΑ τα πετ σοπ των Σερρών και στο ιατρίο. Μπορεί κάποιος moderator να μου δίξει πως ανεβάζω αρχεία στο φορουμ; Δεν τα κατάφερα ως τώρα. Θέλω να δείτε την ανακοίνωση και να με συμβουλέψετε!

Δεν ειμαι moderator:Big Grin: αλλα δες εδω:
petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/
 
Ωραία ευχαριστώ!

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε αυτό https://community.petbirds.gr/threads/Χάθηκε-ο-Γιούτζι.15722/ για να καταλάβεις πως πρέπει να είσαι νομικά καλυμμένος, σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις παρόμοιο περιστατικό. Σου εύχομαι σύντομα το πουλάκι να είναι πάλι κοντά σου!
 
Back
Top