Γενικά Χάθηκε παπαγαλάκι στο Περιστέρι.

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης User 26807
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
U

User 26807

Guest
Στις 29/5/22 χάθηκε το κοριτσάκι pacific Green parrotlet κοντά στην οδό κηπουπόλεως στην κηπούπολη του Περιστερίου. Είναι 7 ετών, πολύ sassy και δεν είναι φιλική με άλλους αλλά λατρεύει τους ηλιοσπορους. Έχει ένα φούξια βραχιολάκι που αρχίζει με τον κωδικό G28 15 __ _ στο ποδαράκι της. Θα το εκτιμούσα αν επικοινωνούσατε μαζί μου σε περίπτωση που την βρείτε.
 

Συνημμένα

  • Loretta - Μπεμπα.webp
    Loretta - Μπεμπα.webp
    84,9 KB · Προβολές: 13
Κουκλάκι μου! Μακάρι να την βρείτε.🤞🤞🤞🤞🤞 Επικοινωνείστε με την γειτονιά κ τα πετ σοπ. Βάλτε ήχους της ή μελωδίες της ή τραγούδια που της άρεσαν να ακούγονται στο μπαλκόνι.
 
Συνήθως κάνουμε τις ακόλουθες κινήσεις:
Αν έχεις και άλλο πουλάκι στο σπίτι, βγάλε το στο μπαλκόνι μήπως το ακούσει και γυρίσει, αλλιώς βάλε από youtube φωνές / καλέσματα του είδους του. Επίσης το κλουβί του βγάλε το στο μπαλκόνι σου σε σημείο που να φαίνεται από ψηλά.
Πήγαινε στα κοντινά petshop και άφησέ τους το τηλέφωνό σου, και ίσως μια φωτογραφία του, γιατί όποιος το βρει, μπορεί να πάει να αγοράσει κλουβί ή τροφή, επομένως θα ενημερωθεί να σου το γυρίσει.
Επίσης βγάλε αφισούλες με τη φωτογραφία του και τα στοιχεία σου στην περιοχή που μένεις.
Τέλος ανέβασε μια ενημέρωση στο https://www.parrotalert.com/
Εύχομαι να βρεθεί άμεσα!
 
Φοβερό νέο. Νά 'σαι καλά που μας το είπες. Πες μας πώς το βρήκατε και πες μας τι ηλικία έχει κι αν τρέφεται από μόνο του...αν ναι, τότε βάλε το σε δικό του κλουβί μακριά από τα άλλα και με δικά του σύνεργα και παρακολούθησέ το τις επόμενες 40 ημέρες ώστε να διαπιστώσεις ότι δεν έχει κάποιο εμφανές νόσημα που μπορεί (το απεύχομαι) να κόλλησε εκεί έξω. Δίνε του τροφές όσο το δυνατό πιο θρεπτικές.
 
Back
Top