Γενικά Χάθηκε lοvebird, περιοχή Περιστέρι Αττικής

Kostas Dimos

PB New Member
Εγγραφή
24 Μαρ 2021
Μηνύματα
2
Πόλη
Περιστέρι
Είμαι ο Κώστας και έχω ένα lοvebird. Δυστυχώς, το site το έμαθα κάπως αργά, καθότι η αφορμή για να το βρω είναι η λυπηρή είδηση ότι από χθες το βράδυ 24/3 το παπαγαλάκι μου το έσκασε. Πιθανώς το έσκασε το πρωί από τον φωταγωγό, καθώς όταν έφυγα (ίσως) να μην έκλεισα καλά την πόρτα της τουαλέτας και επειδή φύσαγε πολύ αέρας. με το ρεύμα που δημιουργήθηκε από το ανοιχτό παραθυράκι της τουαλέτας που βλέπει τον φωταγωγό, άνοιξε η πόρτα και έτσι βρήκε την ευκαιρία και το έσκασε !
😢
🥺
Είναι υγιέστατο, αρσενικό, πολύ φιλικό και ήμερο και ακούει στο όνομα «Πιτσιρίκος». Όπως φαίνεται και στις φωτό έχει ένα μικρό σημαδάκι στο ματάκι του. Η περιοχή είναι στην οδό Αχαιών, στην πλατεία Δέγλερη στον Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου. Δίνεται αμοιβή σε όποιον ή όποια το βρει. Είναι σαν να χάνεις ξαφνικά τον καλύτερό σου φίλο ! Έχει τεράστια συναισθηματική αξία για εμένα !
😭
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμπαράσταση και βοήθεια. Τηλ. 697*** .
 

Συνημμένα

  • IMG_2021_183942.webp
    IMG_2021_183942.webp
    36,8 KB · Προβολές: 20
  • IMG_20210303_183944.webp
    IMG_20210303_183944.webp
    33,9 KB · Προβολές: 19
Καλώς ήρθες στην ομάδα Κωστα. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τον πιτσιρίκο σου, και καταλαβαίνω την αγωνία σου. Άφησε το φεγγίτη ανοικτό και ίσως κάποιο άλλο σημείο που να γνωρίζει μήπως γυρίσει αφού πεινάσει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα και από εμένα. Εύχομαι να βρεθεί ο παπαγάλος σου σώος και υγιής. Αν είχες έρθει νωρίτερα στο PB θα είχες διαβάσει πόσο επικίνδυνο είναι να αφήνουμε το πουλάκι μας ελεύθερο χωρίς επίβλεψη στο σπίτι μας .Κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό η κάποιο άλλο ατύχημα. Διάβασε εδώ τους κινδύνους: Thread 'Κίνδυνοι για τα πουλιά που πετούν ελεύθερα μέσα στο σπίτι' https://community.petbirds.gr/threa...λιά-που-πετούν-ελεύθερα-μέσα-στο-σπίτι.17945/. Κανόνας απαράβατος:Όταν λείπουμε από το σπίτι τα πουλιά θα πρέπει να βρίσκονται στο κλουβί τους,Φιλικά.
 
Κωστα, λυπηθηκα πολυ που ο πιτσιρίκος το έσκασε 🙁 Ελπιζω να βρεθει.. ακομα κι αν δεν το βρεις εσύ, τουλάχιστον να το βρει κάποιος που να το αγαπήσει και να του φροντίσει.
 
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας και τις οδηγίες σας. Ακολούθησα τις συμβουλες σας και από εδώ αλλα αλλά και από άλλες σελίδες αλλά δεν το βρήκα ακόμα. Η προσπάθεια συνεχίζεται.
 
Back
Top