Γενικά Χάσαμε τον σπόρο, το budgie μας

ΙωάνναΚ

PB New Member
Εγγραφή
17 Απρ 2019
Μηνύματα
75
Καλησπέρα σε όλους.. Δυστυχώς,την περασμένη Πέμπτη ο σπόρος βγήκε στο μπαλκόνι κατά λαθος και παρόλη την προσπάθεια μας, πανικοβλήθηκε και πέταξε μακριά..Τον ψάξαμε πολύ,δεν μπορέσαμε όμως να τον βρούμε 💔 Στενοχωρηθηκαμε πάρα πολύ,ήταν το πρώτο μας παπαγαλακι..Παρόλα αυτά λέμε να πάρουμε κάποιο άλλο μέσα στον μήνα αυτό, αν δεν επαιτρεψει ο μικρος..Θεωρείτε τα lovebirds πουλάκια που μπορούν να δεθουν με τον ιδιοκτήτη τους σχετικά εύκολα;
 
Μην μην στεναχωριέστε αν ήταν ζευγάρι και αφήσετε το κλουβί με το άλλο παπαγαλάκι έξω και το ακούσει μπορεί να γυρίσει αν και πάλι ήταν μόνο του και δεν είχε παρέα αν πεινάσει και δεν μπορέσει να βρει κάποια άλλη τροφή πιστεύω θα γυρίσει πίσω και εγώ πριν δύο μέρες έχασα το ένα παπαγαλάκι μπάτζι από τα δύο που εχω αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα αν και αυτό ήταν άγριο δεν μπορούσα να το αφήσω ελεύθερο στο σπίτι. Όπως και εσείς το ψάξετε έτσι πιστεύω και αυτό θα σας ψάξει και μπορεί να σας βρει.
 
@Εύα Μανωλιού μακάρι να γυρίσει ο καημένος,δεν ήταν πληρως εξημερωμενος ακόμα αλλά είχε χαρακτήρα και τον αγαπάμε..έχουμε αφήσει στο μπαλκόνι το κλουβί του,μήπως και βρει τον δρόμο να γυρίσει..
 
@ianos στην γειτονιά γνωρίζουν όλοι ότι χάθηκε και ότι τον ψάχνουμε..μας είπαν προχθές πως τον είδαν κιόλας να τριγυρνάει, παρόλα αυτά το βλέπω δύσκολο να καταφέρει να βρει το σπίτι..
 
Back
Top