Συμπληρώματα Χαλάει το διάλυμα Nekton S στο ψυγείο;

woirani198

PB New Member
Πόλη
Düsseldorf
Καλησπερα φιλοι μου λογου χρονου εχω διαλισει 10γρ. Απο το νεκτον σε 100γρ νερου και το εχω βαλει στο ψυγειο και οταν το χρειαζωμαι να περνω οσο θελω απο αυτο το διαλυμα και να το βαζω στην συνεχεια στο νερο των πουλιων.
Αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν το διαλυμα που βρισκετε στο ψυγειο θα χαλασει με την παροδο του χρονου. Και με συνεπεια να εχω προβλημα με την υγεια των πουλιων.
Θα με βοηθησετε παρα πολη εαν γνωριυεται κατι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες το "νεκτον" S σε Νερό για αργότερα χρήση. Το "νεκτον" S λιώνετε πολύ εύκολο και άμεσος.

Αλέξανδρος

και να ξερεις ολα τα συμπληρωματα διαστροφης ειναι φωτοδιαλυτα, που σημαινει χαλανε με το φως εστω κα ιτης λαμπας, γιατι δεν φτιαχνεις καθε μερα φρεσκο; Εινα ιπανευκολο

Αυτο που δεν γνωριζω ειναι εαν το διαλυμα που βρισκετε στο ψυγειο θα χαλασει με την παροδο του χρονου.

Ναι θα χαλάσει με την πάροδο του χρόνου. Δεν θα έχει την "δραστικότητα" που πρέπει. Κάποιες βιταμίνες θα αλλιωθούν.
Δεν νομίζω να κάνεις μεγάλη ζημιά στα πουλιά εκτός και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για πάρα πολλές μέρες και αναπτυχθούν μύκητες. Απλά δεν θα έχει την αποτελεσματικότητα που πρέπει.

Για ενα ζευγαρι Lovebirds ποσο να δωσω; Διαβασα για ενα πουλι και σε μικρη ποτιστρα ειναι μια μεζουρα, εγω εχω την κανονικη ποτιστρα οχι την πολυ μικρη. Να δωσω την ιδια ποσοτητα η λιγο παραπανω, η να γεμιζω την μιση με νερο;

Επειδή δεν ξέρω όταν λες ''μικρή ποτίστρα'' τι εννοείς, πώς είναι δηλαδή σε μέγεθος, ώστε να την συγκρίνουμε με μια κανονική ποτίστρα, πιστεύω ότι αν τους έβαζες λιγάκι παραπάνω δεν θα πάθαιναν κάτι.

Εκανα λαθος δεν προσεξα οτι αναφερεστε στο ΝΕΚΤΟΝ S. Εγω ελεγα για το ΝΕΚΤΟΝ E.

Διάβασα εδώ ότι το nekton E μπορεί να διαλυθεί σε μια μικρή ποτίστρα των 50 ml. Η δικιά σου ποτίστρα πόσα ml είναι;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι το ειδα και εγω Αναστασια αυτο.Αυτο ειναι το προβλημα δε ξερω ποσα ml ειναι. Δεν ειναι απο αυτες που ειναι οι κοντες ειναι η πιο ψηλη μηπως ειναι 100ml?Βοηθησα καθολου;

Πάρε μια σύριγγα κι άρχισε να την γεμίζεις και δες πόσα ml είναι.🙄

Τελικα η ποτιστρα ειναι 100ml. Ποσο ειναι η ποσοτητα που πρεπει να δωσω για δυο πουλια;:)

Αφού 1 μεζούρα είναι για 50 ml... λογικά και μόνο θα δώσεις 2 γρ (2 μεζούρες δηλ):)

Back